Ο Pochettino προειδοποιεί την πλευρά του PSG για ένα πράγμα μπροστά από τη σύγκρουση Μπάγερν

Ο αρχηγός της PSG Mauricio Pochettino προειδοποίησε ότι η πλευρά του είναι επιφυλακτική απέναντι σε ένα σημαντικό πράγμα μπροστά από το παιχνίδι του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Pochettino κάλεσε την PSG να βελτιώσει την αρχική του φόρμα καθώς ετοιμάζεται να αναλάβει την Μπάγερν Μονάχου στο σκέλος της επιστροφής της προημιτελικής σύγκρουσης του Champions League.

Μετά τη νίκη του PSG στο Allianz Arena την προηγούμενη εβδομάδα, ο πρώην διευθυντής του Τότεναμ ελπίζει ότι η εντός έδρας φόρμα της ομάδας του θα είναι ίδια με τις επιδόσεις τους την Τρίτη.

Οι Γάλλοι πρωταθλητές προχώρησαν από τους τελευταίους 16 με νίκη 4-1 στο πρώτο σκέλος εναντίον της Βαρκελώνης πριν από την ισοπαλία 1-1 στο σκέλος της επιστροφής στο Parc des Princes.

Στη Ligue 1, η καλύτερη προβολή της σεζόν ήρθε τον περασμένο μήνα σε μια νίκη 4-2 στη Λυών, η οποία ακολούθησε πριν από εννέα ημέρες μια ήττα εντός έδρας με 1-0 εναντίον της Λιλ.

«Συμφωνώ ότι ήμασταν καλύτερα μακριά από το σπίτι», δήλωσε ο Pochettino, όπως αναφέρεται από την Daily Mail.

«Είναι κάτι που θα πρέπει να εξετάσουμε στο τέλος της σεζόν, αλλά ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να αλλάζουν αύριο».

Ο Pochettino χαρακτήρισε επίσης την Μπάγερν ως την «καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη» και ανέφερε ότι η στάση του PSG θα ήταν το κλειδί για την εκδίκηση της ήττας τους στον τελευταίο τελευταίο χρόνο.

«Ήταν ήδη δύσκολο να κρατήσει την μπάλα εναντίον της Βαρκελώνης ήδη, δεν έχει σημασία ποιος παίζει. Είναι θέμα συλλογικής στάσης», πρόσθεσε.

«Είναι πρόκληση για το αύριο, να είναι σε θέση να κρατήσει την μπάλα και να βλάψει τους αντιπάλους. Το παιχνίδι Barça είναι πίσω μας και το παιχνίδι Bayern είναι μια άλλη ιστορία. Θα υπάρξουν στιγμές που θα αγωνιστούμε και σε αυτές τις στιγμές θα χρειαστεί να δείξουμε αλληλεγγύη και σταθερότητα».