Ο Pochettino κρατά τις πληροφορίες του Mappe κοντά στο γιλέκο

Συνέβη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του Mauricio Pochettino πριν τον αγώνα πριν αντιμετωπίσει το Μάντσεστερ Σίτι. Έχει την αλήθεια για τον Kylian Mappe.

Όλοι θέλαμε να μάθουμε αν ο Kylian Mappe παίζει αυτό το Σαββατοκύριακο ή όχι από τον ίδιο τον Mauricio Pochettino. Ο διευθυντής της Αργεντινής έμαθε τα άσχημα νέα ότι ένας από τους καλύτερους παίκτες του είχε τρομάξει τον τραυματισμό πριν από έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Τα προβλήματά του είναι κυρίως μυώδη και δεν υπάρχει ακόμα σαφής επιβεβαίωση για να δούμε αν θα είναι μέρος της ομάδας ή όχι. Ωστόσο, θα ταξιδέψει με την ομάδα για να πάρει ενδεχομένως μερικά λεπτά.

Ο Mauricio Pochettino εξακολουθεί να ελπίζει ότι ο Mappe μπορεί να ανακάμψει εγκαίρως για να παραδώσει άλλη μια αστρική παράσταση, όπως αυτή στο Allianz Arena και στο Camp Nou αυτή τη σεζόν. Ο Kylian παραμένει ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της PSG όταν η ομάδα ταξιδεύει σε άλλα στάδια. Παρά το γεγονός ότι ο Neymar ανακάμψει πλήρως από τα προβλήματά του, ο Mappe είναι αυτός που μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά στο Στάδιο Etihad.

Περιμένει ο Ποτσετίνο να ανακτηθεί ο Μμπάπε;

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μίλησε για τις πιθανότητες της ομάδας να νικήσει την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Έχουν ένα μειονέκτημα ενός στόχου, αλλά πρόκειται να κυνηγήσουν το αποτέλεσμα παρά την κατάσταση. Αν ο Mappe αναρρώσει σε εύθετο χρόνο, οι πιθανότητες της πλευράς του αυξάνονται δραματικά μαζί του στο γήπεδο.

Ο Pochettino κατανοεί πόσο σημαντικός ήταν ο γαλλικός φόργουορντ για την PSG αυτή τη σεζόν. Σε δηλώσεις που έλαβε ο Goal, αυτό ήταν που είπε ο Pochettino: «Πρέπει ακόμα να αξιολογήσουμε την κατάσταση με τον Kylian. Σήμερα θα προπονηθεί μόνος του και θα δούμε αν μπορεί να το κάνει με την ομάδα στο τέλος. Μας έχει μείνει μια μέρα. Ακόμα δεν έχουμε πάρει μια απόφαση.»