Ο Pochettino κάνει την υπόσχεση του Mappe ανάμεσα σε συνδέσεις της Ρεάλ Μαδρίτης

Εν μέσω φημών για μια καλοκαιρινή μετακόμιση στη Ρεάλ Μαδρίτης για Mappe, ο Pochettino έχει ορκιστεί να κάνει τα πάντα για να κρατήσει το αστέρι του PSG.

Ο Mauricio Pochettino έχει ορκιστεί να «πολεμήσει με όλες μου τις ενέργειες’ για να κρατήσει τον Kylian Mbappe στο Παρίσι Saint-Germain.

Καθώς οι συνομιλίες για παράταση σύμβασης μεταξύ Mappe και PSG σημειώνουν μικρή πρόοδο, η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να βλέπει μια κίνηση.

Ο Mappe έχει μείνει μόνο ένα χρόνο στην τρέχουσα συμφωνία του, και φέρεται ότι είναι απρόθυμος να δεσμευτεί μακροπρόθεσμα στην PSG. Ωστόσο, ο Pochettino εξακολουθεί να ελπίζει για μια νέα συμφωνία για τον Γάλλο και τον άλλο σταρ προς τον Neymar.

«Mμπάπι προς Ρεάλ Μαδρίτης; Θα παλέψω με όλη μου την ενέργεια για να κρατήσω τον Kylian εδώ στην PSG», είπε ο αρχηγός του PSG El Larguero.

«Η PSG κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να κρατήσει Neymar και Mappe.

«Είμαι εξίσου αισιόδοξος ότι ο Mappe θα παραμείνει. Και οι δύο έχουν μια τεράστια δέσμευση.»

Παρά την εξασφάλιση της Mbappe και Neymar σε μακροπρόθεσμες συμφωνίες που αποτελούν προτεραιότητα, η PSG εξακολουθεί να είναι πρόθυμη να υπογράψει περισσότερα ταλέντα.

Ο καπετάνιος της Ρεάλ Μαδρίτης Σέρτζιο Ράμος και ο έξι φορές νικητής του Ballon d’Or της Βαρκελώνης, ο οποίος και οι δύο θα είναι εκτός συμβολαίου το καλοκαίρι, είναι σύμφωνα με πληροφορίες στην κορυφή της λίστας μεταγραφών του συλλόγου.

«Σίγουρα σύντομα θα είναι γνωστό τι συμβαίνει με Leo Messi μέλλον και σύμβαση», δήλωσε ο Pochettino.

Πρόσθεσε: «Σέρτζιο Ράμος; Δεν μου αρέσει να μιλάω για παίκτες που δεν είναι στην ομάδα μου.

«Υπάρχουν πολλές φήμες… εδώ στην PSG δουλεύουμε για να βελτιώσουμε την ομάδα.»