Ο Pochettino δίνει μια ενημέρωση για το μέλλον του Mappe στο PSG

Καθώς κάνει τους γύρους με τον ισπανικό τύπο, ο Mauricio Pochettino αποκάλυψε μια ενημέρωση για το μέλλον του Kylian Mbappe ως παίκτη PSG.

Το μέλλον του Kylian Mappe μας έδωσε μια νέα ενημέρωση όταν ο παίκτης μίλησε για αυτό την περασμένη εβδομάδα, αλλά ο Mauricio Pochettino προσέφερε μια νέα ενημέρωση. Ο Γάλλος φόργουερ αρχίζει να μοιάζει περισσότερο σαν να θέλει να παραμείνει στη γαλλική λέσχη. Με αρκετές φήμες που συνδέουν παίκτες όπως ο Μέσι ή ο Ράμος με τη γαλλική λέσχη, ο Mappe δεν είναι αρκετά χαζός για να φύγει αυτή τη στιγμή. Μπορεί να δει την τάση που αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Το ισπανικό ποδόσφαιρο δεν είναι πια αυτό που ήταν, και η άφιξη του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ίσως είναι το κλειδί για την τελική του απόφαση. Ο διευθυντής της Αργεντινής εξακολουθεί να είναι πεπεισμένος ότι ο Mappe θα λάβει τη σωστή απόφαση κατά την άποψή του. Μια ιδέα για να κάνει ένα επιθετικό τρίο μαζί του, Neymar, και Messi φαίνεται πιο πιθανό από λεπτό σε λεπτό. Ο Poch έκανε πρόσφατα τους γύρους στον ισπανικό Τύπο για να μιλήσει για αυτό το θέμα.

Ο Ποτσετίνο ελπίζει ότι ο Mappe θα μείνει.

Σε μία από αυτές τις συνεντεύξεις με τον Marca, αυτό ήταν που είπε ο Pochettino: «Ποιος δεν αγαπά τον Kylian, λέμε ο ένας στον άλλο. Κάνει τον εαυτό του να αγαπιέται, με το χαμόγελό του, το πρόσωπο και την ενέργειά του. Στην ηλικία των 19 ετών ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής [με τη Γαλλία], εντυπωσιακά πράγματα του έχουν συμβεί, αλλά είναι ξεχωριστός και διαφορετικός, με πολλή συναισθηματική νοημοσύνη. Έχει πολλές δυνατότητες να αναπτύξει, αλλά είναι ήδη [κάποιος για το παρόν], όχι μόνο για το μέλλον.

«Είναι μια πρόκληση και ένα καλό πράγμα να δουλεύεις με αυτό το είδος του ταλέντου, σε κάνει καλύτερο προπονητή. Δίνεις σε αυτόν τον τύπο παίκτη μια λύση και σου δίνει πέντε πίσω… Υπάρχουν πολλές φήμες, αλλά νομίζω ότι θα είναι στην PSG για πολλά χρόνια ακόμα, και αυτή είναι η ελπίδα της λέσχης. Βασιζόμαστε σε αυτόν για όσο είμαστε εδώ. Είναι αλήθεια ότι πρέπει να πάρει μια απόφαση [για το μέλλον του], αλλά φαίνεται χαρούμενος και πολύ αφοσιωμένος σε αυτό το έργο».