Ο Pochettino βγαίνει στην υπεράσπιση του Neymar μετά την ανακοίνωσή του

Μετά την ανησυχητική του ανακοίνωση, ο Neymar έλαβε μια αντίδραση από τον Mauricio Pochettino κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Η πρόσφατη ανακοίνωση του Neymar αιφνιδίασε τους πάντες, ακόμα και τον Mauricio Pochettino. Ο διευθυντής της Αργεντινής έκανε αμέσως κλικ με το αστέρι της Βραζιλίας, έχει αυτή την επίδραση στους ανθρώπους. Αρκετά συχνά, ο Neymar παίρνει πολύ μίσος από αυτούς που δεν τον γνωρίζουν προσωπικά. Αλλά κάθε άτομο που τον γνωρίζει, αναρωτιέται για τη συμπεριφορά του. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο φαίνεται να καταλαβαίνει από πού έρχεται ο Νέιμαρ.

Όλη αυτή η πρόσθετη πίεση του να πρέπει να ζήσει τη ζωή ενός Βραζιλιάνου αστέρα ποδοσφαίρου πρέπει να είναι δύσκολο να χειριστεί. Αυτό το βάρος είναι στους ώμους του από τότε που ήταν έφηβος και ποτέ δεν έφυγε. Παρόλο που πιέζει τα 30, ο Neymar έχει ζήσει τη ζωή ενός ατόμου με πολύ περισσότερη εμπειρία από ό, τι μπορεί να βιώσει ένας νεαρός σαν αυτόν. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, ο Pochettino άνοιξε για το ενδεχόμενο συνταξιοδότησης του Neymar στα τέλη του 2022.

Ο Pochettino δεν θα ωθήσει τον Neymar να συνεχίσει να παίζει.

Όταν ακούς τον Pochettino να μιλάει για τον Neymar, μπορείς να καταλάβεις ότι καταλαβαίνει τον πόνο του. Δεν είναι ξεκάθαρο να ξέρουμε αν ο Neymar θα αλλάξει γνώμη για το μέλλον του αλλά ο μάνατζερ του θα είναι εκεί για να υποστηρίξει οποιαδήποτε απόφαση παίρνει. Προς το παρόν, το Pochettino πρέπει να επικεντρωθεί στην τρέχουσα σεζόν και να πάρει το καλύτερο από τον Βραζιλιάνο. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα πάρει αρκετά κίνητρα για να οπισθοχωρήσει στην απόφασή του να αποσυρθεί.

Εδώ είναι αυτό που είπε ο Pochettino στο COPE: «Είναι ένας ειλικρινής άνθρωπος, εκφράζει τα συναισθήματά του γρήγορα, αλλά η ψυχική του δύναμη, σε μια ζωή που βρίσκεται κάτω από το προσκήνιο για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι μεγάλη. Έχει υποστεί μεγάλη πίεση από τότε που ήταν μικρός. Μερικές φορές τα πράγματα βγαίνουν εκτός πλαισίου. Ο Neymar λατρεύει το ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος ότι θα παίξει για περισσότερα χρόνια. Δεν έχω καμία αμφιβολία.»