Ο Pochettino απαντά στις συνομιλίες εξόδου του PSG Mbappe & Icardi

Στον απόηχο της άφιξης του Lionel Messi, μερικοί παίκτες έχουν συνδεθεί με μια κίνηση μακριά από το Parc des Princes.

Ο Mauricio Pochettino παίζει ομιλίες για την έξοδο του Kylian Mbappe από το Παρίσι Saint-Germain, ισχυριζόμενος ότι «είναι ο παίκτης μας και θα παραμείνει έτσι».

Οποιαδήποτε νέα σχετικά με την ανανέωση του Mappe με την Paris Saint-Germain παραμένει ανύπαρκτη και, από μια απαισιόδοξη αλλά όχι εντελώς εξωπραγματική προοπτική, φαίνεται μακρινή πιθανότητα.

Αυτό προκαλεί προβλήματα για την παριζιάνικη λέσχη, καθώς τελειώνει ο χρόνος από το να χάσουν δυνητικά το πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο τους δωρεάν το επόμενο καλοκαίρι, με τον 22χρονο φόργουορντ να έχει εισέλθει στους τελευταίους 12 μήνες του τρέχοντος συμβολαίου του.

Ο πρόεδρος της PSG Nasser Al-Khelaifi πρόσφατα πρότεινε ότι δεν υπάρχει πραγματικός λόγος τώρα για τον Γάλλο να πιέσει για έξοδο λαμβάνοντας υπόψη ότι η άφιξη του Lionel Messi έχει κάνει την ομάδα τους πολύ πιο δυνατή.

«Ο Mappe θα είναι ακόμα μαζί μας σε τρεις εβδομάδες; Δεν έχω τίποτα να πω για το τι είπε ο πρόεδρος», δήλωσε ο Pochettino σε συνέντευξη Τύπου, ανά Marca.

«Ο Kylian είναι ο παίκτης μας και θα παραμείνει έτσι.»

Ο Mauro Icardi είναι ένας άλλος παίκτης του οποίου το μέλλον στην PSG έχει εμφανιστεί στον αέρα τις τελευταίες εβδομάδες.

«Είναι ομαδικός παίκτης και παρόλο που στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί οτιδήποτε, τίποτα δεν μας καλεί να πιστέψουμε ότι έχει μέλλον μακριά από το PSG», πρόσθεσε ο Pochettino στο Icardi.