Ο Pirlo επισημαίνει τις ελλείψεις της Γιουβέντους μετά το αδιέξοδο της Φιορεντίνα

Δύο ακόμη πεσμένα σημεία σημαίνει ότι η Bianconeri θα μπορούσε να γλιστρήσει δύο θέσεις κάτω στην πέμπτη στο τέλος του Serie A γύρο 33.

Ο Andrea Pirlo παραδέχεται ότι η Γιουβέντους είχε ένα «φρικτό» πρώτο ημίχρονο και ότι το δεύτερο μισό τους δεν ήταν «αρκετά καλό» είτε εναντίον της Φιορεντίνα την Κυριακή.

Ο Alvaro Morata κατέβηκε από τον πάγκο για να σώσει τα ρουζ της Γιουβέντους, σκοράροντας από μια φανταστική προσπάθεια να εξασφαλίσει 1-1 μερίδιο από τα λάφυρα στο φωτιστικό Serie A στο Stadio Artemio Franchi.

Η κλήρωση θα μπορούσε να αποδειχθεί δαπανηρή για την γριά κυρία, καθώς θα μπορούσε να τους δει να γλιστρήσει κάτω από τις θέσεις Champions League στο τέλος του γύρου Serie A 33.

Ο Juve κάθεται στην τρίτη θέση, αλλά θα πέσει στην τέταρτη αν η Atalanta κερδίσει το παιχνίδι τους στο χέρι και ακόμη και στην πέμπτη, αν η Napoli κερδίσει το παιχνίδι τους στο χέρι.

«Ήταν ένα φρικτό πρώτο ημίχρονο», δήλωσε ο Pirlo στο Sky Sport Italia μετά τον αγώνα.

«Θα έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει με διαφορετικό τρόπο, γιατί αυτό ήταν ένα θεμελιώδες στοιχείο στον αγώνα για τις θέσεις του Champions League, αλλά ήμασταν πολύ αργοί, οι αποστάσεις μας ήταν όλες λάθος και ήμασταν πάντα δεύτεροι στην μπάλα.

«Το πρώτο μας μισό ήταν κακό, το δεύτερο λίγο καλύτερο, αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετά καλό. Δοκιμάσαμε ένα πράγμα και καταλήξαμε να κάνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό, αλλά προσαρμοστήκαμε στον τρόπο που κάναμε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και πήγε καλύτερα».