Ο Pirlo αντιδρά στην ισοπαλία του Juve: «Ζήτησα να ακουστεί ο Ronaldo»

Andrea Pirlo ήταν εμφανώς αναστατωμένος μετά Juventus έχασε άλλη μια ευκαιρία να κλείσει στο σημερινό Serie A ηγέτες Inter Milan.

Η Γιουβέντους έριξε πόντους στη Serie A για άλλη μια φορά καθώς απέτυχαν να κερδίσουν εναντίον της Ελλάδας Βερόνα αυτό το Σάββατο. Η απόδοση της ομάδας ήταν λιγότερο από πειστική και ο στόχος του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν αρκετός για να σώσει τους Μπιανκονέρι αυτή τη φορά.

Μετά το παιχνίδι, ο Andrea Pirlo προσπάθησε να εξηγήσει γιατί η Γιουβέντους απέτυχε να κερδίσει για άλλη μια φορά. Ο Ιταλός μάνατζερ πιστεύει ότι τα προβλήματα του Bianconeri προέρχονται από την έλλειψη εμπειρίας των παικτών του.

«Είναι απογοητευτικό, καθώς γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο και δύσκολο παιχνίδι. Καταφέραμε να πάρουμε το προβάδισμα, το οποίο ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι, και στη συνέχεια δεν το κρατήσαμε στα χέρια μας», είπε ο Pirlo. «Υπάρχουν αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που δυστυχώς οι νέοι παίκτες δεν καταλαβαίνουν μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να οδηγήσουν σε πόντους.

«Όταν είστε μπροστά, πρέπει να προσπαθήσετε να φέρετε αυτά τα σημεία στο σπίτι. Μας έλειπαν πολλοί έμπειροι παίκτες, έτσι τα νεότερα στοιχεία δεν καταλάβαιναν τον τρόπο που πήγαινε ο αγώνας. Ζήτησα από τον Κριστιάνο και τον Άλεξ Σάντρο να τους μιλήσουν και να κάνουν τις φωνές τους να ακουστούν, αλλά δεν ήταν αρκετό.»

Επιπλέον, ρωτήθηκε ο Πίρλο για το αν η Γιουβέντους είχε γίνει πολύ εξαρτημένη από τις επιδόσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο και την ικανότητα να σκοράρει. Στην πραγματικότητα, ο Ρονάλντο είναι υπεύθυνος για πάνω από το 40% των επιτυχημένων απεργιών Serie A του Juve.

«Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αλλά προσπαθούμε να δουλέψουμε καλά με ό, τι έχουμε. Δεν είμαστε μόνο εμείς που χάνουμε παίκτες όπως ο Paulo Dybala και ο Alvaro Morata, αλλά κάθε ομάδα θα τους έλειπε».