Ο Pique μιλά για τις αποτυχίες του Bartomeu ως προέδρου της Βαρκελώνης

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης του Twitch με τον Ibai Llanos, ο Gerard Pique άνοιξε επιτέλους την εικόνα για την τρομερή σχέση που είχαν οι παίκτες της Βαρκελώνης με τον Bartomeu.

Οι κανονικοί δημοσιογράφοι δεν θα έπαιρναν ποτέ αυτό που πήρε ο Ιμπάϊ Λάνος από τον Τζεράρντ Πικέ για τον Μπαρτομέου. Για να πάρει αυτό το είδος των πληροφοριών, ο ποδοσφαιριστής πρέπει να αισθάνεται άνετα για το άνοιγμα σε ορισμένα θέματα της συζήτησης. Δεδομένου ότι ο Ibai είναι ένας streamer που επίσης εκθέτει τον εαυτό του στα μέσα ενημέρωσης, ο Pique αισθάνεται ταυτισμένη μαζί του αρκετά ώστε να του δώσει μια ολοκληρωμένη συζήτηση.

Μέχρι σήμερα, δεν είχαμε ακούσει μια ειλικρινή γνώμη για την πτώση που είχε η Βαρκελώνη με τον πρώην πρόεδρο. Όλοι έχουμε ακούσει για τις συνεχείς διαφωνίες μεταξύ του Bartomeu και πολλών βαρέων εκτελεστών μέσα στο καμαρίνι της Βαρκελώνης. Οι συνεχείς κακές αποφάσεις όσον αφορά τις μεταφορές και απλά η έλλειψη σύνδεσης. Για τον Gerard Pique, η συζήτηση για τον πρώην πρόεδρο είναι περίπλοκη επειδή εξακολουθεί να τον σέβεται παρά τα όσα συνέβησαν.

Ο Pique ανοίγει για τις αποτυχίες του Bartomeu.

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας του Twitch με το streamer Ibai Llanos, ο Pique είπε: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Κατά τη γνώμη μου, ένας πρόεδρος πρέπει να προσπαθήσει να διαχειριστεί το σύλλογο με τρόπο που να μπορεί να λαμβάνει αποφάσεις και να λύνει προβλήματα όταν χρειάζεται. Όταν δεν το κάνεις αυτό, δημιουργείς ένα εφέ χιονόμπαλας. Τα προβλήματα δεν λύνονται από μόνα τους, αλλά πρέπει να πιάσεις τον ταύρο από τα μπαλάκια. Υπήρχαν στιγμές στις οποίες η ομάδα χρειαζόταν καλύτερη ηγεσία, περισσότερη παρουσία. Πάντα είχα μια ευγενική σχέση μαζί του.

«Ως άνθρωπος, πραγματικά δεν νομίζω ότι έχει κακές προθέσεις. Ωστόσο, έπρεπε να έχει ορισμένες αρετές για να ηγηθεί ενός υπερατλαντικού όπως η FC Barcelona. Είχα εμπειρίες από πράγματα που απλά δεν καταλαβαίνεις, που είναι πολύ πάνω από τον βαθμό πληρωμής σου. Δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις από αυτό, πολλά θέματα… σιγά-σιγά, το πρόβλημα συνέχισε να αυξάνεται και ξέσπασε σε αναλογία. Του είπα πολλές φορές να μας επισκέπτεται στο κέντρο εκπαίδευσης γιατί έπρεπε να μιλήσουμε. Δεν εμφανίστηκε ποτέ.»