Ο Pique και η Shakira επιβεβαιώνουν χωρισμό εν μέσω ισχυρισμών εξαπά

Ο υπερασπιστής της Βαρκελώνης θα τερματίσει τη σχέση του με τη Shakira μετά από 11 χρόνια.

Η κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira επιβεβαίωσε ότι η σχέση του με τον Gerard Pique έφτασε στο τέλος της.

Τις τελευταίες ημέρες, φήμες γύρω από την υποτιθέμενη εξαπάτηση του Pique έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο. Το ισπανικό κατάστημα El Periodico ισχυρίζεται ότι ο υπερασπιστής της Βαρκελώνης «εθεάθη να συνοδεύεται από άλλες γυναίκες» και ότι «ζει μόνος για εβδομάδες στο παλιό του διαμέρισμα».

Μια κοινή δήλωση των Pique και Shakira αναφέρει: «Με λύπη μας επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε τους δρόμους μας.

«Για την ευημερία των παιδιών μας, που αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σέβεστε την ιδιωτικότητά τους.

«Ευχαριστώ για την κατανόηση.»

Ο Pique και η Shakira ξεκίνησαν να χρονολογούνται από το 2010. Το ζευγάρι έχει δύο γιους μαζί, Milan, εννέα, και Sasha, επτά.

Παράξενοι ισχυρισμοί σχετικά με τη σχέση του Pique με τη μητέρα του συμπαίκτη του στη Βαρκελώνη, Gavi, έχουν επίσης εξαπλωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο, ο El Periodico, ο οποίος δημοσίευσε για πρώτη φορά την ιστορία σχετικά με το χωρισμό του Pique και της Shakira, έχει κατηγορηματικά καταρρίψει αυτούς τους ισχυρισμούς.

«Η γυναίκα που θα μπορούσε να βάλει την Piqué και τη Shakira στο χείλος του χωρισμού είναι μια νεαρή ξανθιά γύρω στα 20 της», υποστηρίζει μια νέα έκθεση της ισπανικής πηγής.

«Σπουδάζει και εργάζεται ως οικοδέσποινα εκδηλώσεων.»

Σε μια συνέντευξη στο πρόγραμμα Overlap του Garry Neville τον Μάιο, ο Pique συζήτησε γιατί αυτός και η Shakira δεν ήταν παντρεμένοι.

«Είναι η νοοτροπία της», είπε το αστέρι Barca.

«Μου αρέσει όπως είμαστε τώρα. Έχουμε δύο παιδιά, εννέα και επτά αυτή τη στιγμή. Δουλεύουμε καλά σαν ζευγάρι.»