Ο Piers Morgan αποκαλύπτει τι του είπε ο Ρονάλντο για το στόχο της Ουρουγουάης

Η FIFA απένειμε το πρώτο γκολ της Πορτογαλίας εναντίον της Ουρουγουάης τη Δευτέρα στον Μπρούνο Φερνάντες, αφού αποφάσισε ότι το CR7 δεν είχε αγγίξει την μπάλα.

Ο Piers Morgan ισχυρίζεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο του «επιβεβαίωσε» ότι άγγιξε την μπάλα στο πρώτο γκολ της Πορτογαλίας εναντίον της Ουρουγουάης.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2016 έκλεισαν την τελευταία 16 θέση τη Δευτέρα νικώντας την Ουρουγουάη με 2-0. Ο Μπρούνο Φερνάντες σκόραρε και τα δύο γκολ, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου σύμφωνα με τη FIFA μετά την ανασκόπηση της σκηνής.

Ωστόσο, ο Ρονάλντο φαίνεται να μην είναι στην ίδια σελίδα με τη FIFA σε αυτό το θέμα, με βάση την υποτιθέμενη ανταλλαγή του με τον Morgan, με τον οποίο είχε πρόσφατα μια μακρά συνέντευξη, η οποία οδήγησε στην αποχώρησή του από τη Manchester United νωρίτερα αυτό το μήνα.

«Ο Ρονάλντο μου επιβεβαίωσε ότι το κεφάλι του άγγιξε την μπάλα. Ακόμα και ο Bruno συμφωνεί», δημοσίευσε ο Βρετανός broadcaster στο Twitter.

Το εν λόγω γκολ ήρθε στο 54ο λεπτό του αγώνα του Ομίλου Η της Δευτέρας στο Lusail. Ο Φερνάντες έστειλε ένα σταυρό στο κουτί, το οποίο ο Ρονάλντο φαινομενικά κοίταξε με το κεφάλι του, πριν πάει στο πίσω μέρος του δικτύου της Ουρουγουάης.

Τα αποσπάσματα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν επίσης τον Ρονάλντο να κάνει χειρονομίες στο κεφάλι του μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Fernandes, ο οποίος αργότερα σκόραρε ένα πέναλτι για να ολοκληρώσει την προπόνησή του και να στείλει την Πορτογαλία στον γύρο νοκ-άουτ, παραδέχτηκε ότι αρχικά νόμιζε ότι ο συμπαίκτης του πήρε και λίγο την μπάλα στο τελικό σφύριγμα.

«Το συναίσθημα που είχα εκείνη την εποχή ήταν ότι ο Cristiano άγγιξε την μπάλα. Του πέρναγα την μπάλα», είπε ο μέσος της Manchester United.

Επόμενος για την πλευρά του Φερνάντο Σάντος είναι η Νότια Κορέα την Παρασκευή για έναν τελευταίο αγώνα της Ομάδας Η.