Ο Phil Foden αντιδρά στο να έχει τον Jack Grealish ως συμπαίκτη

Αφού μοιράστηκε τα φώτα της δημοσιότητας με την Αγγλία κατά τη διάρκεια των Ευρώ, ο Phil Foden αντέδρασε στο να έχει τον Jack Grealish ως συμπαίκτη του Man City.

Ο Phil Foden μοιράστηκε τα φώτα της δημοσιότητας με τον Jack Grealish κατά τη διάρκεια των Ευρώ, αλλά πιθανότατα περίμενε να τον έχει ως συμπαίκτη στη λέσχη του αυτή τη σεζόν. Το Μάντσεστερ Σίτι προσπαθούσε να υπογράψει το πρώην αστέρι της Άστον Βίλα για εβδομάδες και τελικά το έκαναν. Μια επένδυση που φτάνει τα 118 εκατομμύρια ευρώ είναι τεράστια, αλλά όλοι οι παίκτες του City είναι ενθουσιασμένοι που έχουν έναν τέτοιο παίκτη ανάμεσά τους. Foden είναι επίσης ένας παίκτης ο ίδιος και ξέρει πώς να αναγνωρίσει το παιχνίδι.

Από την εποχή τους με τα Τρία Λιοντάρια, ο νεαρός γνωρίζει πολύ καλά τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει ο Grealish στην ομάδα αυτή τη σεζόν. Επιπλέον, είναι πρόθυμος να μάθει ό, τι μπορεί από τον Jack καθώς συνεχίζουν να εκπαιδεύονται μαζί κάθε μέρα στο χώρο του Man City. Δυστυχώς γι’ αυτόν, ο Φόντεν θα χάσει άλλες 4 εβδομάδες δραστηριότητας λόγω τραυματισμού. Δεν θα έχει την ευκαιρία να προπονηθεί μαζί με τον Grealish αυτή τη στιγμή αλλά είναι ακόμα ενθουσιασμένος που θα τον δει να παίζει το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Foden εξηγεί τι κάνει τον Grealish τόσο ξεχωριστό.

Ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά του Τζακ είναι η ατρόμησή του με την μπάλα. Μιλάμε για έναν παίκτη που θέλει πάντα να μείνει στη δράση κατά τη διάρκεια των πιο περίπλοκων αγώνων. Ο Pep Guardiola ψάχνει για έναν παίκτη με αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό και ο Foden το λατρεύει και γι’ αυτόν. Όπως είπε Sky Sports: «Απλά ατρόμητος για την μπάλα. Μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι μόνος του. Πιστεύω λοιπόν ότι είναι ένας πολύ ξεχωριστός παίκτης για μας φέτος και θα είναι το κλειδί για εμάς».

«Ναι, είμαστε κοντά», πρόσθεσε. «Όταν πήγα για πρώτη φορά στην Αγγλία τα πηγαίναμε πολύ καλά μέσα και έξω από το γήπεδο. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που υπέγραψε εδώ και ελπίζω, να μπορέσω να επιστρέψω παίζοντας και να απολαύσω το ποδόσφαιρο μου. Ο διευθυντής του αρέσει να περιστρέφεται. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που πρέπει να παιχτούν, οπότε είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρχουν στο XI για ολόκληρο το χρόνο. Όλοι θα παίξουν ένα ρόλο. Όλοι είναι χαρούμενοι γι’ αυτό, είναι έτοιμοι να παίξουν και ο μάνατζερ μας κάνει να νιώθουμε αγαπημένοι».