Ο Pep Guardiola αποκαλύπτει ότι ο Τότεναμ απέρριψε τέσσερις προσφορές για τον Χάρι Κέιν το περασμένο καλοκαίρι

Ο Pep Guardiola αποκάλυψε ότι η Τότεναμ απέρριψε τέσσερις προσφορές από το Μάντσεστερ Σίτι για τον Χάρι Κέιν το περασμένο καλοκαίρι.

Το αφεντικό της Μάντσεστερ Σίτι Pep Guardiola αποκάλυψε ότι η Τότεναμ απέρριψε τέσσερις προσφορές για τον Χάρι Κέιν το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Κέιν φημολογήθηκε ότι θα ενταχθεί στην πόλη το περασμένο καλοκαίρι και σύμφωνα με πληροφορίες ενημέρωσε τον Σπερς για την επιθυμία του να φύγει από το κλαμπ.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της λέσχης Daniel Levy ήταν ανένδοτος να κρατήσει την Αγγλία διεθνή και αρνήθηκε να δεχτεί οτιδήποτε λιγότερο από £150 εκατομμύρια για τον επιθετικό.

Και η Γκουαρντιόλα αποκάλυψε ότι ο Σπερς απέρριψε τέσσερις προσφορές για τον 28χρονο.

«Τώρα μπορείτε να πείτε, «Ο Χάρι Κέιν δεν ήρθε και όλα πάνε καλά», αλλά εκείνη την εποχή δεν το ήξερα», είπε ο Guardiola.

«Προσπαθήσαμε, αλλά η Τότεναμ ήταν ξεκάθαρη ότι δεν επρόκειτο να συμβεί. Όταν συμβεί αυτό δύο, τρεις, τέσσερις φορές, τελείωσε.

«Μετά από αυτό είδαμε την ομάδα και δεν ήμασταν σίγουροι. Στη συνέχεια χάσαμε στο Spurs και κατά Leicester στην Κοινοτική Ασπίδα.

«Ποτέ δεν απογοητεύτηκα από το τι δεν μπορεί να κάνει ο σύλλογος στην αγορά μεταγραφών. Δεν έχω δημιουργήσει ποτέ φωτιά εδώ. Όταν έχουμε κάποιες συνομιλίες και δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε, το κάνουμε εσωτερικά».

Η πόλη εξακολουθεί να ψάχνει να υπογράψει έναν επιθετικό μετά την αναχώρηση του Sergio Aguero το περασμένο καλοκαίρι και φέρεται να προσπαθεί να πείσει τον Erling Haaland να ενταχθεί στη λέσχη αντί να υπογράψει για τη Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Βαρκελώνη.