Ο Pedri στέλνει την πρύμνη προειδοποίηση του τίτλου La Liga μετά τη νίκη της Huesca

Οι Καταλανοί γίγαντες εκτόνισαν το σερί νίκης του πρωταθλήματος τους σε τέσσερα παιχνίδια στην αναπήδηση ενάντια στην απειλούμενη από την απελευθέρωση πλευρά τη Δευτέρα.

Ο Pedri δήλωσε ότι η FC Barcelona δεν θα υποχωρήσει στον αγώνα της για τον τίτλο La Liga μετά την κυρίαρχη νίκη της με 4-1 εναντίον της Huesca.

Ο Lionel Messi άνοιξε και έκλεισε τη βαθμολογία για να σηματοδοτήσει την ειδική περίσταση του με ένα στήριγμα, ενώ ο Antoine Grizmann και ο Oscar Mingueza μπήκαν επίσης στο φύλλο σκορ για τους οικοδεσπότες.

Η Βαρκελώνη πήδηξε τους πικρούς αντιπάλους της Ρεάλ Μαδρίτης στη δεύτερη θέση μετά τη νίκη και τώρα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τους ηγέτες του πρωταθλήματος Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Προσθέσαμε τα τρία σημεία που ήταν σημαντικά και είμαστε τέσσερις πίσω από το Ατλέτικο», δήλωσε ο Pedri μετά το ματς, μέσω Marca.

«Πάντα έλεγα ότι δεν θα εγκαταλείψουμε τον τίτλο. Έχουμε μια καλή ομάδα για να διαλέξουμε. Προτιμώ να επικεντρωθώ σε εμάς, να συνεχίσω να βελτιώνομαι».

Ο Πέδρι έλαβε την πρώτη του κλήση στην ανώτερη εθνική πλευρά τη Δευτέρα, όταν ο Ισπανικός διευθυντής Λουίς Ενρίκε τον συμπεριέλαβε στην ομάδα για τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον Ελλάδας, Γεωργίας και Κοσσυφοπεδίου.

«Ήμουν στο σπίτι όταν έμαθα τα νέα και είναι μια περήφανη στιγμή που μπορώ να εκπροσωπήσω τη χώρα μου», πρόσθεσε ο 18χρονος.

«Όλα συμβαίνουν πολύ γρήγορα και ξέρω ότι πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά.»