Ο Pedri αντιδρά στη ρήτρα απελευθέρωσης του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ στη Βαρκελώνη

Η μετοχή του Ισπανού ανέβηκε στα ύψη τους τελευταίους μήνες, και ο Βάρκα ανταποκρίθηκε συνδέοντάς τον με μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία.

Ο Pedri επιμένει ότι η ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ για το νέο του συμβόλαιο στη Βαρκελώνη αποτελεί «σαφή ένδειξη ότι ο σύλλογος έχει την πίστη του σε μένα».

Ο Pedri έπαιξε 53 αγώνες για τη Βαρκελώνη σε όλους τους διαγωνισμούς την περασμένη σεζόν, καθιερώνοντας τον νεαρό εαυτό του ως βασικό μέρος της ομάδας και κερδίζοντας πολλούς θαυμαστές στη διαδικασία.

Ο 18χρονος μέσος, ο οποίος εντάχθηκε στην Καταλανική Λέσχη από το Λας Πάλμας τον Αύγουστο του 2020, ήταν θέμα ενδιαφέροντος για μερικούς Ευρωπαίους βαρέων βαρών, συμπεριλαμβανομένου του Λίβερπουλ.

Ωστόσο, έβαλε τέλος σε τέτοιες εικασίες βάζοντας χαρτί σε ένα νέο συμβόλαιο στη Βαρκελώνη μέχρι τον Ιούνιο του 2026. Το νέο συμβόλαιό του περιλαμβάνει μια ισχυρή ρήτρα απελευθέρωσης 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, η οποία αντικατοπτρίζει πολύ καλά το πόσο ο σύλλογος εκτιμά τον υποσχόμενο νεαρό.

«Αυτό που έχει σημασία είναι τα σχέδια της FC Barcelona και όχι η δική μου ρήτρα, αλλά είναι σαφής ένδειξη ότι ο σύλλογος έχει την πίστη του σε μένα.» αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Βαρκελώνης Pedri.

«Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω», είπε. «Είμαι πολύ πρόθυμος να επιστρέψω την εμπιστοσύνη βοηθώντας την καλύτερη ομάδα στον κόσμο να κερδίσει.»

Ο Πέδρι βρίσκεται επί του παρόντος στο τραπέζι θεραπείας λόγω μυϊκού τραυματισμού που υπέστη πριν από το διεθνές διάλειμμα.

«Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω» πρόσθεσε. «Είμαι πολύ πρόθυμος να επιστρέψω την εμπιστοσύνη βοηθώντας την καλύτερη ομάδα στον κόσμο να κερδίσει.»