Ο Paulo Dybala ολοκληρώνει τη μεταγραφή στην επόμενη ομάδα του

Ο Αργεντινικός διεθνής θα συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A στην ιταλική πρωτεύουσα μετά την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους στο τέλος του συμβολαίου του τον προηγούμενο μήνα.

Ο Paulo Dybala ολοκλήρωσε την μετακόμιση του στην AS Roma με δωρεάν μεταφορά από τη Γιουβέντους.

Ο 28χρονος frontman υπέγραψε συμβόλαιο με τη στολή της Serie A μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Κατευθύνεται στο Ολυμπιακό Στάδιο ως ελεύθερος πράκτορας μετά από ένα επταετές ξόρκι στη Γιουβέντους τον περασμένο μήνα.

Αναφορές είχαν συνδέσει τη Dybala με τους συναδέλφους Serie A Νάπολι και Ίντερ Μίλαν νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, αλλά οι Ρομά πήραν το νεύμα. Το νέο Νο 21 του Giallorossi έφτασε στην Πορτογαλία για να συνδεθεί με την πλευρά του Jose Mourinho τη Δευτέρα. Υποβλήθηκε σε ιατρική περίθαλψη και αφού περάσει τις εξετάσεις, ολοκλήρωσε τη μεταφορά του.

==>

Τα πρώτα λόγια της Dybala ως παίκτης Ρομά

«Οι μέρες που με οδήγησαν να υπογράψω αυτό το συμβόλαιο έχουν γεμίσει με τόσα πολλά συναισθήματα», δήλωσε η Dybala στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Η ταχύτητα και η αποφασιστικότητα με την οποία οι Ρομά επέδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν έκαναν τη διαφορά.

«Συμμετέχω σε μια ομάδα που βρίσκεται στα πάνω, σε μια ομάδα που συνεχίζει να θέτει γερά θεμέλια για το μέλλον, και έναν προπονητή, τον Jose Mourinho, με τον οποίο θα είναι προνόμιο να συνεργαστώ μαζί του.

«Ως αντίπαλος, πάντα θαύμαζα την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των Ρομά — τώρα δεν μπορώ να περιμένω την ευκαιρία να τους χαιρετήσω φορώντας αυτό το πουκάμισο».

Η Ντιμπάλα είναι η τέταρτη υπογραφή των Ρομά για το καλοκαίρι μετά τον τερματοφύλακα Μίλε Σβιλάρ, το μέσο Νεμάνια Μάτιτς και τον δεξί Ζέκι Τσέλικ.