Ο Paul Pogba αποκαλύπτει απειλές από συμμορίες, αφού ο αδελφός του κάνει «εκρηκτικές» αξιώσεις εναντίον του

Ο μέσος της Γιουβέντους έκανε την ανακοίνωση όταν ο αδελφός του απείλησε να κάνει «εκρηκτικούς» ισχυρισμούς γι’ αυτόν.

Ο Πολ Πογκμπά λέει ότι μια οργανωμένη συμμορία τον έχει στοχοποιήσει για εκβιασμούς και απειλές.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων AFP, η Γαλλική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τους ισχυρισμούς του μέσου της Γιουβέντους και της Γαλλίας. Οι δικηγόροι του έχουν επίσης καταθέσει αναφορά στις αρχές.

Ήρθε όταν ο 32ος αδελφός του Pogba, Mathias, δημοσίευσε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που απειλούσαν να κάνουν «μεγάλες αποκαλύψεις» για τον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά.

«Όλος ο κόσμος, καθώς και οι οπαδοί του αδελφού μου, και ακόμη περισσότερο η γαλλική ομάδα και η Γιουβέντους, οι συμπαίκτες του αδελφού μου και οι χορηγοί του αξίζουν να γνωρίζουν ορισμένα πράγματα», είπε.

Ο Mathias, ο οποίος έπαιξε τελευταία φορά στη γαλλική ομάδα τεταρτού επιπέδου Belfort, υποσχέθηκε ότι οι ισχυρισμοί του είναι «εκρηκτικοί» και θα εμπλέκουν επίσης την πράκτορα του Pogba, Rafaela Pimenta.

Σε απάντηση, οι δικηγόροι, η μητέρα και ο ατζέντης της Pogba δημοσίευσαν μια δήλωση, η οποία έλεγε: «Οι πρόσφατες δηλώσεις του Mathias Pogba στα social media δυστυχώς δεν αποτελούν έκπληξη.

«Έρχονται μετά από απειλές και απόπειρες εκβιασμού από οργανωμένη συμμορία εναντίον του Πολ Πογκμπά. Οι αρμόδιοι φορείς στην Ιταλία και τη Γαλλία ενημερώθηκαν πριν από ένα μήνα και δεν θα υπάρξουν περαιτέρω σχόλια σχετικά με την εν εξελίξει έρευνα.»

Pogba κατηγόρησε τον αδελφό του για εκβιασμό

Μια άλλη έκθεση από την France Info, εν τω μεταξύ, ισχυρίστηκε ότι ο Pogba είχε πει στους ερευνητές ότι ο αδελφός του, μαζί με παιδικούς φίλους και δύο κουκουλοφόρους άνδρες, ήταν μέρος μιας προσπάθειας εκβιασμού ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ, αφού τον παγίδευσε προσωρινά με τουφέκια κατά τη διάρκεια ενός συμβάντος στο Παρίσι.

Ισχυρίστηκε ότι είδε τους εκβιαστές του στις προπονήσεις της Manchester United και της Γιουβέντους, και παρατήρησε τον αδελφό του, Mathias, στο τελευταίο.

Σε απάντηση σε αυτή την αναφορά, ο Mathias δημοσίευσε μια σειρά μηνυμάτων στο Twitter. Ο Γάλλος ισχυρίστηκε ότι παραλίγο να πεθάνει εξαιτίας του νεότερου αδελφού του. Επίσης άφησε να εννοηθεί ότι ο Πογκμπά χρησιμοποίησε ένα μαρούμπου, έναν μουσουλμάνο πνευματικό δάσκαλο, για να τραυματίσει τον Γάλλο συμπαίκτη Kylian Mbappe εφαρμόζοντας μαγεία.

«Αυτό που περίμενα να συμβεί συνέβη: ο μικρός μου αδερφός επιτέλους αρχίζει να δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο», δημοσίευσε ο Mathias.

«Αφού αυτός άρχισε να μιλάει, να λέει ψέματα στην αστυνομία και αυτός που έβγαλε τις πληροφορίες, δεν μπορείς να με κατηγορήσεις. Πολ, ήθελες να με κάνεις να σκάσω εντελώς για να πω ψέματα και να με στείλεις φυλακή, το υποπτεύθηκα. Τώρα είναι αλήθεια, η δική μου εκδοχή των γεγονότων πραγματικά συνέβη και σε αντίθεση με σένα, έχω αρκετά για να αποδείξω τα λόγια μου και τα ψέματά σου. Θα σου το πω ξανά: αδελφέ, το να χειραγωγείς ανθρώπους δεν είναι καλό!

«Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα: Με ενέπλεκες παρά τον εαυτό μου, παραλίγο να πεθάνω εξαιτίας σου, με άφησες σε μια τρύπα και θέλεις να παίξεις τον αθώο. Όταν όλα λέγονται οι άνθρωποι θα δουν ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος δειλός, μεγαλύτερος προδότης και μεγαλύτερος υποκριτής από σένα σε αυτή τη γη.

Mathias πρόσθεσε: «Kylian, τώρα καταλαβαίνεις; Δεν έχω αρνητικά συναισθήματα απέναντί σας, τα λόγια μου είναι για το καλό σας, όλα είναι αληθινά και αποδεδειγμένα και ο μάγος γιατρός είναι γνωστός! Λυπάμαι γι’ αυτόν τον αδελφό, έναν υποτιθέμενο Μουσουλμάνο βουτηγμένο στη μαγεία, δεν είναι ποτέ καλό να έχεις έναν υποκριτή και έναν προδότη κοντά σου!»