Ο Papu Gomez αποκαλύπτει αυτό που συζήτησε χθες με τον Messi

Μετά τον αγώνα Copa del Rey, ο Leo Messi και ο Papu Gomez είχαν μια συζήτηση. Ο μέσος της Σεβίλλης αποκάλυψε το περιεχόμενο σε μια συνέντευξη.

Ο Leo Messi και ο Papu Gomez είναι σπουδαίοι φίλοι που ανήκουν στην ίδια ομάδα στην Εθνική Ομάδα της Αργεντινής. Χθες, η Σεβίλλη νίκησε την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Copa del Rey με τους δύο παίκτες στο γήπεδο. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που είδαν ο ένας τον άλλον από τον πιο πρόσφατο προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νοτίου Αμερικής. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, και οι δύο παίκτες εντοπίστηκαν να μοιράζονται λίγο χρόνο μαζί.

Messi έχει επικριθεί για να απολαύσετε τον εαυτό του αμέσως μετά την ήττα του αγώνα. Αλλά στην πραγματικότητα, όλοι αναρωτιόμασταν τι συζητήθηκε κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης. Ο Papu μίλησε στον Cope Sevilla για το χρόνο που μοιράστηκε με τον Messi και αποκάλυψε τι συζητούσαν. Ο Αργεντινός παίκτης αποκάλυψε ακόμη και αν ο Λίο του είπε τίποτα για το μέλλον του στην FC Barcelona.

Ο Papu αποκαλύπτει τη συζήτησή του με τον Messi.

Αντίθετα με ό, τι έχει επικριθεί, ο Μέσι δεν μίλησε για τον ίδιο τον αγώνα. Συζήτησε για τη ζωή με τον Παπού Γκόμεζ επειδή δεν είχαν μιλήσει εδώ και μήνες. Όπως και οι υπόλοιποι από εμάς, ο Λίο ήθελε να μάθει γιατί ο Γκόμεζ σπάνια έπαιζε για την Αταλάντα. Cope Σεβίλλη ρώτησε Papu για τη διάσημη συνομιλία μεταξύ των δύο παικτών: «Μιλήσαμε για τη ζωή.

«Με ρώτησε τι συνέβη στην Αταλάντα. Ήταν παράξενο να με βρει στην Ισπανία. Δεν συζητήσαμε τίποτα ασυνήθιστο. Με ρώτησε πώς νιώθω εδώ. Μιλήσαμε και με τον Λούκας για τον τραυματισμό του. Όλοι αγαπάμε τον Λίο, είναι ο καπετάνιος της Αργεντινής και θέλουμε μόνο το καλύτερο γι’ αυτόν. Δεν υπήρχε συζήτηση για το μέλλον του».