Ο Ozan Kabak ανοίγει την «ονειρική του κίνηση» προς το Λίβερπουλ

Ο Ozan Kabak εντάχθηκε στο Λίβερπουλ δανεικά την τελευταία ημέρα της θυρίδας μεταφοράς του Ιανουαρίου. Η κίνηση είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τον υπερασπιστή.

Ο Ozan Kabak μίλησε για την «ονειρική» κίνηση του στο Λίβερπουλ ενώ παραδεχόταν το σεβασμό του προς τον Jurgen Klopp και τον Virgil van Dijk.

Ο υπερασπιστής εντάχθηκε στους Ρεντς δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Η συμφωνία δανείου περιλαμβάνει συμφωνία αγοράς 18 εκατομμυρίων λιρών με τον Σάλκε.

Ο Kabak έχει εντυπωσιαστεί ξεχωριστά για τον Schalke αυτή τη θητεία και τώρα έχει οριστεί για μια νέα πρόκληση στο Anfield.

Εν μέσω μιας αμυντικής κρίσης, ο Κλοπ στράφηκε στον νεαρό υπερασπιστή, καθώς ο Βίρτζιλ βαν Ντικ, ο Τζο Γκόμεζ και ο Τζόελ Ματίπ είναι όλοι τραυματισμένοι.

Ο Μπεν Ντέιβις έχει επίσης ξεσπάσει από το Πρέστον για μόνιμη μεταφορά. Ωστόσο, ο Kabak είναι πιθανό να είναι αυτός που θα έχει περισσότερα λεπτά στην καρδιά της άμυνας του Λίβερπουλ.

Ο 20χρονος είναι ήδη πρόθυμος να πάρει δράση στο Λίβερπουλ.

Ο Kabak είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Η Λίβερπουλ ήταν η παιδική μου ομάδα. Έτσι πάντα ήθελα να έρθω σε αυτό το κλαμπ, να παίξω σε αυτό το καταπληκτικό στάδιο, μπροστά σε αυτούς τους εκπληκτικούς θαυμαστές».

«Είναι ένα όνειρο για μένα. Τώρα το όνειρο γίνεται πραγματικότητα.

Ερωτηθείς αν απολάθει την προοπτική να εργαστεί υπό τον Klopp, ο Kabak απάντησε: «Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Έχω ακούσει πολλά για αυτόν από τον πρώην προπονητή μου David Wagner — μου είπε πολλά πράγματα για αυτόν.

«Όπως είπα, ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του, να πάρω κάποια πράγματα από αυτόν.»

Ο Kabak προσπαθεί επίσης να παίξει μαζί με τον Van Dijk, τον οποίο περιγράφει ως τον καλύτερο αμυντικό στον κόσμο.

«Ο Βέρτζιλ Βαν Ντικ είναι, νομίζω, το καλύτερο κέντρο στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια ήταν πάντα στις καλύτερες επιδόσεις του», είπε. «Είναι δυνατός, καλός, γρήγορος, έξυπνος. Γι’ αυτό τον βλέπω σαν είδωλο. Θέλω να τον συναντήσω το συντομότερο δυνατόν, για να είμαι ειλικρινής.»

Ο Kabak πρόσθεσε στους προσωπικούς του στόχους με τους Reds: «Ο στόχος μου είναι να είμαι κορυφαίος παίκτης. Πρέπει να βελτιωθώ πολύ. Έχω ταλέντο, αλλά πρέπει να βελτιωθώ και να έχω μερικά λεπτά, να κάνω μερικά παιχνίδια εδώ. Τότε θέλω να γίνω κορυφαίος παίκτης, όπως οι άλλοι.

«Νομίζω ότι αυτή η ομάδα έχει πολλούς κορυφαίους παίκτες, κορυφαία ταλέντα, γι’ αυτό θέλω να βελτιώσω κάθε προπόνηση [session], κάθε παιχνίδι και να είμαι δυνατή για να βοηθήσω την ομάδα».