Ο Ocampos συνδέεται με το Λίβερπουλ σχολιάζει το μέλλον του στη Σεβίλλη

Sevilla προώθηση Lucas Ocampos έχει ρίξει μια υπόδειξη για το μέλλον του στο σύλλογο, εν μέσω πρόσφατων συνδέσεων με το Λίβερπουλ και το Λιντς.

Ο Λούκας Όκαμπος μίλησε για το μέλλον του στη Σεβίλλη, επιμένοντας ότι «δεν σκέφτεται να παίξει πουθενά αλλού» αυτή τη στιγμή.

Αναφορές ισχυρίστηκαν πρόσφατα ότι η Λίβερπουλ ενδιαφερόταν να υπογράψει την 26χρονη, ενώ η συνάδελφος της Πρέμιερ Λιγκ από την πλευρά της Λιντς αναφέρθηκε επίσης ότι ενδιαφέρεται για την υπογραφή του.

Ο Ocampos έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά φτερά της La Liga μετά την άφιξή του στο στάδιο Ramon Sanchez-Pizjuan από τη Μασσαλία πριν από δύο χρόνια.

Μιλώντας για το μέλλον του, ισχυρίζεται ότι είναι πολύ χαρούμενος εκεί που βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

«Πάντα λέω το ίδιο πράγμα», είπε στο Canal Sur Radio.

«Εστιάζω στο παρόν και δεν κοιτάζω πιο μπροστά από τα πράγματα που δεν μπορώ να ελέγξω».

«Αγαπώ αυτή την πόλη και ό, τι έχει συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια. Ελπίζω να συνεχιστεί.»

«Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και δεν σκέφτομαι να παίξω πουθενά αλλού εκτός από εδώ.»

«Είμαι πολύ ευγνώμων στο σύλλογο γιατί μου έδωσαν αυτοπεποίθηση και μου επέτρεψαν να αναπτυχθώ σε ορισμένες πτυχές του παιχνιδιού μου, τις οποίες άλλες ομάδες δεν είχαν.»

Η Λίβερπουλ σύμφωνα με πληροφορίες αναγνώρισε τον Όκαμπος ως τον άνθρωπο που θα προσδώσει ρυθμό και ποιότητα στην παραπαίουσα επίθεσή τους.

Ο Ocampos λέγεται ότι έχει ρήτρα απελευθέρωσης 56 εκατομμυρίων λιρών στο συμβόλαιό του, με τους Reds να πιστεύουν ότι είναι πρόθυμοι να συμπεριλάβουν τον Takumi Minamino στη συμφωνία για να προσπαθήσει να δελεάσει τη Σεβίλλη να χωρίσει με την Αργεντινή.