Ο Nuno αντιδρά στην απουσία του Kane από την εκπαίδευση του Tottenham

Ο επιθετικός των Σπερς πήρε την κατάσταση στα χέρια του, καταφεύγοντας σε δραστικά μέτρα για να αναγκάσει μια κίνηση μακριά από τον σύλλογο.

Ο Nuno Espirito Santo λέει ότι δεν έχει μιλήσει ακόμα στον Χάρι από τότε που ο παίκτης παρέλειψε την προπόνηση της Τότεναμ, αλλά ορκίζεται να βρει μια «καλύτερη λύση και να καταλήξει σε αυτή την κατάσταση» σύντομα.

Ο Κέιν έπρεπε να επιστρέψει στο Τότεναμ τη Δευτέρα μετά τις διακοπές του μετά από μια σχεδόν επιτυχημένη εκστρατεία του Euro 2020 με την Αγγλία.

Ωστόσο, απέφυγε να κάνει αναφορά στο club, αγνοώντας το φιλικό της σεζόν προετοιμασίας της Τετάρτης εναντίον της Τσέλσι, αφού απέτυχε να εμφανιστεί στις δύο πρώτες προπονήσεις.

Η επαναστατική πράξη του επιθετικού βασίζεται στην πεποίθησή του ότι έχει μια συμφωνία κυρίων με τον πρόεδρο Ντάνιελ Λίβι που θα του επιτρέψει να παραιτηθεί από το κλαμπ αυτό το καλοκαίρι, αλλά ο Levy παραμένει επίμονος να τον κρατήσει, σύμφωνα με πηγές.

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να σχολιάσω — όλο αυτό το θέμα που σχετίζεται με τον Χάρι, πιστεύω ότι πρέπει να συζητήσουμε εσωτερικά μεταξύ μας και να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε κάθε είδους δημόσια διαφωνία ή συζήτηση σχετικά με αυτό», δήλωσε ο Nuno στον Τύπο, μέσω του ESPN.

«Εμείς, πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό που είναι σημαντικό. Πρέπει να λύσουμε την κατάσταση, αλλά πρώτα μεταξύ μας. Λύνουμε την κατάσταση εσωτερικά με τη Λέσχη. Μιλώντας και προσπαθώντας να καταλήξουμε σε μια καλύτερη λύση και να καταλήξουμε σε αυτή την κατάσταση.

Αν δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον αρχηγό της λέσχης, ο Νούνο απάντησε: «Η απάντηση που θα σας δώσω είναι ότι περιμένω να μιλήσω σύντομα με τον Χάρι και δεν είχα την ευκαιρία ακόμα.

«Οτιδήποτε σχετίζεται με τον Χάρι είναι εσωτερικό, οπότε πρώτα απ’ όλα πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα μόνοι μας και μετά θα μιλήσω μαζί σου.»