Ο Neymar ρίχνει υπαινιγμό για την επόμενη κίνηση μεταφοράς του μετά το PSG

Ο πιο ακριβός παίκτης του κόσμου έχει ξεμπερδέψει τα σχέδιά του μόλις τελειώσει το συμβόλαιό του στο Παρίσι Saint-Germain.

Ο PSG forward Neymar υπαινίχθηκε ότι θα μπορούσε να πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παίξει στο Major League Soccer για την επόμενη κίνηση μεταγραφής του.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος έχει συνάψει σύμβαση στο PSG μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Περιμένει να δει το υπόλοιπο της συμφωνίας, που θα τον κάνει 33 μέχρι να λήξει και στη φάση της λυκόφωτος της καριέρας του.

Αλλά πριν καλέσει την ώρα στις μέρες του στο γήπεδο, ο Neymar θα ήθελε να περάσει τουλάχιστον μία σεζόν στο MLS.

«Δεν ξέρω αν θα παίξω ξανά στη Βραζιλία», είπε ο 30χρονος στο podcast του Fenomenos. «Έχω κάποιες αμφιβολίες γι’ αυτό. Θα ήθελα πολύ να παίξω στις ΗΠΑ, βασικά. Θα ήθελα να παίξω εκεί τουλάχιστον για μια σεζόν.

Ο Neymar πρόσθεσε αστειωδώς: «Πρώτα απ ‘όλα η σεζόν τους είναι μικρότερη, οπότε θα έπαιρνα τρεις μήνες διακοπές».

Πότε θα αποσυρθεί ο Νέιμαρ;

Ο πρώην φόργουορντ της Βαρκελώνης αποκάλυψε επίσης ότι δεν έχει ορίσει οριστική ημερομηνία για το πότε θα μπορούσε να κρεμάσει τις μπότες του.

«Αστειεύομαι με τους φίλους μου ότι θα αποσυρθώ όταν θα είμαι 32. Αλλά είναι απλά ένα αστείο. Δεν ξέρω», συνέχισε ο Neymar.

«Ειλικρινά, θα παίξω μέχρι να είμαι διανοητικά κουρασμένος. Αν η ψυχική μου υγεία είναι εντάξει και το σώμα μου επίσης… σωματικά, νομίζω ότι θα αντέξω μερικά χρόνια ακόμα. Αλλά η ψυχική μου υγεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα.»