Ο Neymar πίσω στα σχόλια συνταξιοδότησής του στη Βραζιλία

Το αστέρι Selecao δημιούργησε πολλές αντιπαραθέσεις θέτοντας χρόνο για τη συνταξιοδότηση της εθνικής ομάδας του την περασμένη εβδομάδα.

Σε μια συναισθηματική συνέντευξη, ο Neymar πρότεινε ότι δεν θα συνεχίσει να παίζει για τη Βραζιλία πέρα από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Τα σχόλια ήταν εκπληκτικά σε πολλές παρατηρήσεις, δεδομένου ότι το αστέρι PSG είναι 29 ετών.

Ωστόσο, η προώθηση του Selecao έχει τώρα οπισθοχωρήσει στο σχόλιό του, υποστηρίζοντας ότι αυτές οι δηλώσεις αποτελούν μέρος αυτού που κάνει για να παρακινήσει τον εαυτό του.

«Είπα κάτι, αλλά οι άνθρωποι κατάλαβαν κάτι διαφορετικό», είπε στην Red Bull. «Είπα ότι, ναι, αυτό θα είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο και ότι θα το αντιμετωπίσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να είμαι εκεί στο 100%, επειδή είναι σαν να είχα ένα παιχνίδι την επόμενη μέρα, είναι ο τρόπος που το κάνω. Αν υπάρχει ένα παιχνίδι αύριο, αυτό το παιχνίδι για μένα, είναι σαν να ήταν το τελευταίο στη ζωή μου.

«Έτσι, για το Παγκόσμιο Κύπελλο που πλησιάζει, το σκέφτομαι σαν να ήταν το τελευταίο για μένα γιατί δεν ξέρω πώς θα είναι το αύριο και τι μπορεί να συμβεί.

«Όταν το είπα αυτό, ήταν λίγο αμφιλεγόμενο, με τους ανθρώπους να λένε ότι ήθελα να σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο και ότι θα έφευγα από την εθνική ομάδα. Οι άνθρωποι καταλάβαιναν ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα. Ήθελα να πω ότι το βλέπω σαν να ήταν το τελευταίο. Γιατί; Γιατί δεν ξέρουμε πώς θα είναι το αύριο και τι μπορεί να συμβεί».

Ο Neymar έχει παίξει σε οκτώ παιχνίδια για το PSG σε όλους τους διαγωνισμούς αυτή τη σεζόν, σκοράροντας ένα γκολ και παρέχοντας δύο ασίστ. Μένει να δούμε αν μπορεί να χρησιμοποιήσει τη φόρμα του για να εκπληρώσει την μακρόχρονη επιθυμία της Βραζιλίας να κερδίσει τον έκτο τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου το επόμενο έτος.