«Ο Neymar και ο Messi θα παίξουν ξανά μαζί στη Βαρκελώνη»

Ένας από τους πιο έμπιστους συμμάχους του Neymar είναι πεπεισμένος ότι θα παίξει μαζί με τον Leo Messi στην FC Barcelona μέχρι την επόμενη σεζόν. Είναι δυνατόν;

Neymar αποκάλυψε νωρίτερα αυτή τη σεζόν ότι σχεδιάζει να παίξει μαζί με τον Messi από την επόμενη εκστρατεία. Όλοι πιστεύαμε ότι ήταν απειλή να φύγει ο Λίο από τη Βαρκελώνη για να παίξει για την PSG όταν τελειώσει αυτή η σεζόν. Ωστόσο, ο πρώην πράκτορας του Neymar έχει πληροφορίες εκ των έσω που μόλις αποκάλυψε στο κοινό κατά τη διάρκεια συνέντευξης με το El Litoral. Είναι πεπεισμένος ότι η Joan Laporta θα κάνει κάτι για να πείσει τον Βραζιλιάνο παίκτη να επιστρέψει στην FC Barcelona.

Σε όσους δεν θυμούνται, ο Cury ήταν υπεύθυνος για την πιθανή επιστροφή του αστέρα από το PSG το 2019. Αλλά στο τέλος, οι διαπραγματεύσεις κόλλησαν και παρέμεινε στη Γαλλία. Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει, θα έρθει η ώρα για όλους τους βασικούς παίκτες να πάρουν υπερβατικές αποφάσεις.

«Ο Neymar θα επιστρέψει στη Βαρκελώνη»

Η Marca πήρε την ακόλουθη δήλωση από τη συνέντευξη του Cury: «Οι πόρτες της FC Barcelona είναι πάντα ανοιχτές για τον Neymar. Όλοι οι καρφίτσες ξέρουν ότι έκανε λάθος που έφυγε. Ακόμα και αυτός το αναγνώρισε κάποια στιγμή μετά τη λήψη της απόφασης. Ήμουν στην Μπαρτσελόνα για δέκα χρόνια, ξέρω κάθε γωνιά της πόλης. Θα ήταν εκπληκτικό αν ο Neymar επέστρεφε στη Βαρκελώνη.

«Πριν από δύο χρόνια, ο Neymar μου ζήτησε να επιστρέψω στη Βαρκελώνη. Προσπαθήσαμε και ήμασταν πολύ κοντά στο να τον βγάλουμε από το Παρίσι, αλλά οι λεπτομέρειες το εμπόδισαν να συμβεί. Ο Λαπόρτα είναι ο μόνος που μπορεί να τα ξαναφτιάξει. Ο Μέσι δεν θα φύγει από τη Βαρκελώνη. Αποφάσισε ότι η ιστορία του πρέπει να τελειώσει στο κλαμπ, αυτό είναι ξεκάθαρο για μένα. Αν ο Neymar έπαιζε ξανά με τον Messi, θα ήταν στη Βαρκελώνη.»