Ο Neymar κάνει σαφή τη στάση μεταφοράς ανάμεσα στους συνδέσμους της Premier League

Το αστέρι PSG έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από αρκετές αγγλικές πλευρές πριν από το παράθυρο μεταφοράς του καλοκαιριού.

Ο Neymar επιβεβαίωσε ότι θέλει να μείνει στο Παρί Σεν Ζερμέν για την επόμενη σεζόν.

Η τρέχουσα σύμβαση του 30χρονου στο Parc des Prince ισχύει μέχρι το 2025. Ωστόσο, οι εικασίες για το μέλλον του έχουν ενταθεί μετά την επέκταση του συμβολαίου ρεκόρ του Kylian Mbappe στην PSG.

Η L’Equipe ισχυρίστηκε ότι οι Γάλλοι γίγαντες είναι πλέον ανοιχτοί στην πώληση του Neymar στο επερχόμενο παράθυρο μεταφοράς. Ωστόσο, το αστέρι της Βραζιλίας λέει ότι δεν σχεδιάζει μια καλοκαιρινή αναχώρηση.

«Είναι αλήθεια από την πλευρά μου ότι θέλω να μείνω», είπε στο Oh My Goal.

«Κανείς δεν μου έχει πει τίποτα, αλλά από την πλευρά μου, είναι ξεκάθαρο ότι θέλω να μείνω.»

Ο Neymar έκανε 22 εμφανίσεις στη Ligue 1 για το PSG την περασμένη σεζόν, κερδίζοντας τον τέταρτο τίτλο του πρωταθλήματος στην ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νιούκαστλ και η Τσέλσι θέλουν να υπογράψουν το πρώην αστέρι της Βαρκελώνης

Μερικές αγγλικές πηγές ισχυρίστηκαν ότι η PSG ανησυχεί για τα αρχεία τραυματισμών του Neymar. Ωστόσο, η έλλειψη ενδιαφέροντος του παίκτη να απομακρυνθεί θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα αν θέλουν να τον πουλήσουν πριν από τη λήξη της σύμβασής του.

Υπάρχουν επίσης αναφορές σχετικά με την πιθανή απόλυση του διευθυντή της PSG Mauricio Pochettino. Η Ζινεντίν Ζιντάν είναι σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη επιλογή των Γάλλων γίγαντες για να αντικαταστήσουν την Αργεντινή. Ας δούμε αν μια αλλαγή στον πάγκο μπορεί να αλλάξει τη γνώμη του Neymar πριν από την επόμενη σεζόν.