Ο Neymar κάνει μια ευχή για τον τελικό του Copa America

Αφού πήρε το τρίτο του βραβείο στον αγώνα, ο Neymar έκανε μια εκπληκτική πρόβλεψη και έκανε την τελευταία του επιθυμία στην Copa America.

Neymar ήταν απολύτως εξαιρετική σε όλη αυτή την Copa America με τη Βραζιλία, μόλις έφτασε στον τελικό χθες το βράδυ. Το παιχνίδι εναντίον του Περού μας έδωσε μια ματιά στο τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτόν και μερικούς άλλους παίκτες της Βραζιλίας. Μαζί με τον Lucas Paqueta, ο Neymar έπαιξε τον εξαιρετικό Jogo Bonito εναντίον του Περού. Ωστόσο, το να παίξεις στον τελικό είτε με την Αργεντινή είτε με την Κολομβία θα είναι πολύ διαφορετικό. Παράλληλα με τον Messi, ο Neymar ήταν αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά.

Τα προηγούμενα χρόνια, πάντα θέλαμε έναν τελικό μεταξύ αυτών των δύο φίλων στην κορυφή του παιχνιδιού τους. Κρίνοντας από το τι θα πάρουμε μετά από σήμερα, φαίνεται ότι αυτό ακριβώς θα πάρουμε για τον τελικό της Κόπα Αμέρικα. Πρέπει να δούμε αν η Αργεντινή μπορεί να νικήσει την Εθνική Ομάδα της Κολομβίας. Αλλά Messi φαίνεται πάρα πολύ επικεντρωμένος στο στόχο του αυτή τη φορά γύρω, Neymar ξέρει αυτό τέλεια. Αφού πήρε το πιο πρόσφατο βραβείο του αγώνα, μίλησε στον Τύπο για μια ποικιλία θεμάτων.

Ο Νέιμαρ θέλει την Αργεντινή στον τελικό.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον του Περού, θα μπορούσαμε να δούμε Neymar ήταν καλά απολαμβάνοντας τον εαυτό του παίζοντας δίπλα στον Lucas Paqueta. Υπήρξε μια στιγμή κατά την οποία έκαναν έναν λαμπρό συνδυασμό μεσαίων πεδίων που έμοιαζε με τις παλιές μέρες του Jogo Bonito. Ήταν ο Neymar που έθεσε το γκολ για την Paqueta να σκοράρει τον νικητή εναντίον του Περού. Μετά από 90 λεπτά, δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ο Neymar παίζει επί του παρόντος στην κορυφή του παιχνιδιού του πριν από τον μεγάλο τελικό.

Μετά τον αγώνα, ο Βραζιλιάνος σταρ έκανε μια τολμηρή πρόβλεψη για τον αντίπαλο που θέλει να αντιμετωπίσει στο τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά: «Θέλω την Αργεντινή, τους επευφημώ», είπε ο Neymar με χαμόγελο μέσω του Yahoo Sports. «Έχω φίλους εκεί και στον τελικό η Βραζιλία θα κερδίσει. Ο Πακέτα είναι φανταστικός παίκτης. Συνεχίζει να μεγαλώνει κάθε παιχνίδι. Ο Ρομπέρτο Τομπάρ δεν μπορεί να κάνει αυτό που έκανε, ήταν αλαζόνας. Μπορείς να κάνεις λάθη, αλλά η αλαζονεία είναι απαράδεκτη. Δεν μπορεί να είναι διαιτητής στον ημιτελικό αν είναι αλαζόνας».