Ο Neymar δεν είναι ευχαριστημένος μετά την απαγόρευση του Conmebol του Γαβριήλ Ιησού

Μετά την ανακοίνωση απαγόρευσης του Conmebol για τον Gabriel Jesus, ο Neymar απάντησε με ένα σαρκαστικό μήνυμα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του.

Ο Neymar παίζει με τα πυρά εναντίον του Conmebol τις τελευταίες ημέρες, ειδικά μετά την απαγόρευση του Gabriel Jesus από τον τελικό της Copa America. Ο επιθετικός του Μάντσεστερ Σίτι διέπραξε ένα φρικτό φάουλ σε έναν Περουβιανό παίκτη που του έδωσε κόκκινη κάρτα κατά τη διάρκεια του ημιτελικού. Αλλά ο Conmebol ήθελε να τον κάνει παράδειγμα και αποφάσισε να τον απαγορεύσει από τον επερχόμενο τελικό εναντίον της Αργεντινής. Αν χάσει αυτό το παιχνίδι, σημαίνει ότι η Βραζιλία θα πρέπει να χρησιμοποιήσει άλλους παίκτες σε αυτή τη θέση.

Το πρόβλημα είναι ότι ο αντικαταστάτης είναι εξίσου καλός με τον Ιησού αν όχι καλύτερος. Διευθυντής «Tite» έχει την ευκαιρία να δώσει τελικά Firmino μερικά λεπτά στο πιο σημαντικό παιχνίδι του τουρνουά. Ο Μπόμπι δεν φαινόταν πολύ χαρούμενος κατά τη διάρκεια των εορτασμών μετά τον αγώνα εναντίον του Περού. Είναι προφανές ότι θέλει να παίξει και τώρα μπορεί να έχει την ευκαιρία του. Ο Firmino είναι προφανώς δυσαρεστημένος με την απόφαση του Conmebol να τιμωρήσει τον Gabriel Ιησού, αλλά πρέπει να είναι χαρούμενος που μπορεί να παίξει βαθιά μέσα του. Ο Neymar, από την άλλη πλευρά, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος.

Η μάχη του Νέιμαρ εναντίον του Κόνμεμπολ.

Παρόλο που η πλευρά του έχει λάβει βοήθεια από τους διαιτητές, ο Neymar μάχεται εναντίον τους από την αρχή. Αν θέλει να κερδίσει ενάντια στις πιο ανταγωνιστικές πλευρές του κόσμου, προφανώς θέλει να το κάνει δίκαια. Μόλις αισθανθεί ότι οι διαιτητές είναι άδικοι προς την αντιπολίτευση του, πάντα θα αντιταχθεί στις δυνάμεις που υπάρχουν. Ακριβώς όπως αισθάνεται ότι αυτή η απόφαση από τον Conmebol είναι άδικη για τον συμπαίκτη του, πιστεύει επίσης ότι οι διαιτητές ήταν άδικοι για κάποιους Περουβιανούς παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Σε μια αναφορά από τον Γκλόμπο Εσπόρτ, ο Νέυμαρ εντοπίστηκε να μιλάει στον Κρίστιαν Κουέβα και να του λέει ότι θα υπερασπιστεί τους. Λίγα λεπτά μετά, αναφερόταν στον διαιτητή Τομπάρ ως «αλαζονικό». Σήμερα, επιτέθηκε εναντίον του Conmebol με σαρκαστικό τρόπο αφού γνώριζε για την απαγόρευση του Γαβριήλ Ιησού: «Είναι πολύ λυπηρό να βρίσκεται στα χέρια ανθρώπων που παίρνουν τέτοιου είδους αποφάσεις. Έκαναν μια όμορφη ανάλυση του έργου. Πρέπει να τους συγχαρούμε», έγραψε ο Neymar στο Instagram.