Ο Nagelsmann χαίρεται μετά τη νίκη της Μπάγερν στην «απίστευτα έντονη» σύγκρουση της Κολωνίας

Οι Βαυαροί μόλις και μετά βίας απέφυγαν ένα ολίσθησης στο σπίτι την Κυριακή, καθώς οι επισκέπτες έδειχναν μεγάλη αντιπαλότητα αποφασιστική, αλλά ήταν ελαφρώς μικρή.

Ο Julian Nagelsmann χάρηκε που είδε την Μπάγερν Μονάχου να φεύγει με τα τρία σημεία από την «απίστευτα έντονη» σύγκρουση της Μπουντεσλίγκα με την Κολωνία την Κυριακή.

Η Μπάγερν ηγούνταν 2-0 μέχρι την ώρα, ευγενική χορηγία του επιθετικού αστέρι Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και του τερματισμού από κοντά του Σερζ Γκάναμπρι.

Στη συνέχεια, ο Κολν σκόραρε δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών για να βάλει τους υπερασπιστές πρωταθλητές, των οποίων η άμυνα φαινόταν ασταθής για το μεγαλύτερο μέρος των 90 λεπτών, σε μια δυσάρεστη θέση.

Ωστόσο, ο Gnabry ανέβηκε και έριξε ένα σουτ στο πίσω μέρος του διχτυού για να επαναφέρει το προβάδισμα της πλευράς του, και ο στόχος του αποδείχθηκε ότι ήταν ο νικητής του αγώνα.

«Είχαμε μια αξιοπρεπή αρχή στο παιχνίδι», ξεκίνησε ο Nagelsmann, συζητώντας για τα γεγονότα του αγώνα στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα.

«Το πρόβλημα ήταν ότι χάσαμε την μπάλα πολύ στο τελευταίο τρίτο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημίχρονο και στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε απίστευτα έντονο.

«Μπορούσες να το δεις στο τέλος. Όταν πήγε στο 2-2, δεν είχαμε ενέργεια. Αλλάξαμε τα πράγματα στο ημίχρονο, βγήκαμε καλά και σκοράραμε μερικά ωραία γκολ. Μας άξιζε να ηγηθούμε σε αυτό το στάδιο.

«Στη συνέχεια, αποδεχθήκαμε τα γκολ μέσα σε δύο λεπτά, με παρόμοιο τρόπο με τον τρόπο που σκόραρε ο Κολν στο πρώτο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας, μετά από δύο εξαιρετικούς σταυρούς που πρέπει να υπερασπιστούμε νωρίτερα εν κινήσει. Ο ίδιος ο σταυρός δεν είναι πλέον τόσο εύκολο να υπερασπιστεί.

«Στη συνέχεια, το παιχνίδι ήταν σε μια άκρη μαχαίρι και θα μπορούσε να έχει αιχμή προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Στο τέλος, είχαμε μια πιο τυχερή στιγμή περισσότερο και ένα πολύ καλό φινίρισμα από τον Serge.

«Γι’ αυτό είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Αλλά ξέρουμε επίσης ότι έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό και δεν χρειάζεται να το ξανακάνουμε αφού το δουλέψουμε.

«Στο τέλος, η νίκη είναι σημαντική για εμάς και είμαστε ευτυχείς γι ‘αυτό. Είμαστε οι πιο ευτυχισμένοι νικητές σήμερα.»