Ο Nagelsmann είχε «πολλή διασκέδαση» στην ιστορική κατεδάφιση της Βρέμης της Μπάγερν

Οι Βαυαροί ήταν απολύτως αδίστακτοι, καθώς έβαζαν μια ντουζίνα παρελθόν τους αντιπάλους της 5ης βαθμίδας.

Ο Julian Nagelsmann είχε «πολλή διασκέδαση» από την 12-0 κατεδάφιση της Bremer SV από την Μπάγερν Μονάχου την Τετάρτη.

Αρχικά προγραμματισμένη να παιχτεί στις 6 Αυγούστου, η σύγκρουση του 1ου γύρου του DFB-Pokal στο Weserstadion έπρεπε να αναβληθεί λόγω επιδημίας κορωναϊού στην ομάδα Bremer.

Ο αγώνας ήταν, σε γενικές γραμμές, μια αναντιστοιχία καθώς η Μπάγερν κατάφερε να καταγράψει τη μεγαλύτερη νίκη της σε όλους τους διαγωνισμούς μέσα σε 24 χρόνια.

Ο Eric Maxim Choupo-Moting ήταν το αστέρι της παράστασης, ελλείψει του αστέρα επιθετικού Robert Lewandowski, καθώς συνέβαλε τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.

«Υπήρχαν πολλοί ωραίοι συνδυασμοί και καλά πράγματα», δήλωσε ο Nagelsmann κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα, ανά Goal.

«Ήταν μια ωραία βραδιά. Ήταν πολύ διασκεδαστικό που κερδίσαμε το παιχνίδι ξεκάθαρα.

«Υπήρχαν πολλά θετικά πράγματα σε αυτό, ακόμη και αν εξακολουθεί να χρειάζεται λίγος χρόνος για να τελειοποιήσει τα πράγματα.

«Τα πήγαν καλά στα πρώτα έξι λεπτά και ήταν γενναίοι. Δεν μιλήσαμε για κάποιο αποτέλεσμα, ήταν για κάποια σοβαρότητα. Στο ημίχρονο, είπαμε ότι θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε το παιχνίδι για αντιπιέσεις. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει επίσης να πιστώσουμε την ομάδα γι’ αυτό».