Ο Nagelsmann δεν χάνει τον ύπνο του λόγω έλλειψης δραστηριότητας μεταφοράς από την Μπάγερν

Για μια ομάδα που έχει χάσει αρκετούς από τους βασικούς παίκτες της αυτό το καλοκαίρι, οι βαυαρικοί γίγαντες δεν φαίνεται να έχουν επενδύσει πάρα πολύ στην καλοκαιρινή αγορά.

Ο αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου Julian Nagelsmann επιλέγει να παραμείνει ήρεμος λόγω της έλλειψης δραστηριότητας μεταφοράς του συλλόγου.

Στο Allianz Arena έχει προκύψει επείγουσα ανάγκη να φέρουμε νέα πρόσωπα, με πολλούς και αξιόπιστους παίκτες όπως ο David Alaba, ο Jerome Boateng και ο Javi Martinez να μην ανήκουν πλέον στην ομάδα της Μπάγερν.

Μόνο μία μεταφορά έχει ολοκληρωθεί από τους πρωταθλητές της Μπουντεσλίγκα μέχρι στιγμής αυτό το καλοκαίρι με τη μορφή του Dayot Upamecano.

Η έλλειψη δραστηριότητας μεταφοράς αποτέλεσε πηγή ανησυχίας για τους οπαδούς, ειδικά αν λάβουμε υπόψη πόσο γρήγορα και αποτελεσματικά είναι συνήθως η ομάδα τους στην ενίσχυση της ομάδας τους.

«Οι οικονομικές συνθήκες είναι ίδιες με την προηγούμενη εβδομάδα», δήλωσε ο Nagelsmann μετά την 3-2 ήττα της Μπάγερν στην προ-σεζόν του Σαββάτου φιλική προς την Κολν, μέσω του Γκολ.

«Έχουμε πάντα το καθήκον να ελέγχουμε τα πάντα και να δούμε τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί.

«Πρέπει να αντιδράσετε στις τρέχουσες συνθήκες, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Αλλά δεν είναι ότι οι παίκτες θα είναι έξω για τέσσερις μήνες.

«Δεν χρειάζεται να πανικοβληθούμε. Αν έχουμε πολλούς τραυματισμένους παίκτες, είναι φυσιολογικό να κοιτάξουμε. Αλλά αν αυτοί οι τραυματισμένοι παίκτες πρέπει να ξεκουραστούν μόνο για έξι εβδομάδες, δεν χρειάζεται να βιαστούμε».