Ο Nagelsmann απαντά στους συνδέσμους εργασίας της Μπάγερν Μονάχου

Εικάζεται ότι ο 33χρονος είναι σε σειρά να αναλάβει από τον Hansi Flick και να γίνει το νέο αφεντικό της Μπάγερν.

Ο Julian Nagelsmann έχει παίξει κάτω από τις θέσεις εργασίας της Μπάγερν Μονάχου λέγοντας ότι δεν είχε καμία επαφή με τους Γερμανούς και Ευρωπαίους πρωταθλητές.

Αρχικά διορίστηκε σε προσωρινή βάση, ο Hansi Flick έλαβε τον διευθυντικό ρόλο της Μπάγερν σε μόνιμη βάση μετά την ταχεία πρόοδο της ομάδας στο πλαίσιο του.

Ο Flick έχει οδηγήσει την ομάδα σε μεγάλα ύψη από τότε, βοηθώντας τους Βαυαρούς να γίνουν μόνο η δεύτερη ομάδα που κέρδισε ποτέ ένα sextuple.

Ωστόσο, το μέλλον του 56χρονου έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση τις τελευταίες εβδομάδες εν μέσω αναφορών για μια μολυσμένη σχέση με τον αθλητικό διευθυντή Χασάν Σαλιχαμίντζιτς. Επίσης, ο ίδιος έχει αναλάβει τα ηνία της εθνικής ομάδας της Γερμανίας από τον Joachim Low, ο οποίος πρόκειται να αποχωρήσει από τη θέση του μετά το φετινό ευρωπαϊκό τουρνουά.

Τώρα, ο Nagelsmann, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο συναρπαστικούς προπονητές, φημολογείται ότι βρίσκεται ψηλά στην λίστα των υποψηφίων της Μπάγερν.

«Δεν υπήρξαν συνομιλίες και δεν υπάρχουν συνομιλίες μεταξύ εμού και Μπάγερν Μονάχου. Το ίδιο και για τους πράκτορές μου», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Λειψίας.