Ο Muller καλεί για μεγάλο χρονικό διάστημα αστέρι της Μπάγερν να μείνει «λίγο περισσότερο»

Ο Γερμανός μαέστρος ζήτησε από έναν συμπαίκτη και συμπατριώτη του, ο οποίος φαίνεται ότι θα παραιτηθεί δωρεάν από το Allianz Arena τον Ιούνιο.

Ο Τόμας Μίλερ προέτρεψε τον Τζερόμ Μπόατενγκ να μείνει στην Μπάγερν Μονάχου πέρα από τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου του.

Ο Boateng είναι ένας από τους πιο μακροβιούς παίκτες της Μπάγερν. Όντας μια αξιόπιστη παρουσία στην backline τους όλα αυτά τα χρόνια, έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό σημείωμα, κερδίζοντας 20 μεγάλες διακρίσεις μεταξύ των οποίων οκτώ back-to-back τίτλους Bundesliga και δύο τρόπαια Champions League.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι ο 32χρονος πρόκειται να τερματίσει τη δεκαετή παραμονή του στο Allianz Arena. Δεν έχει ακόμη θέσει στυλό σε χαρτί σε νέους όρους στο σύλλογο παρά το γεγονός ότι έχει εισέλθει στους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του.

Η κεντρική πλάτη παραμένει βασικό κομμάτι της ομάδας του Hansi Flick, κάνοντας 21 εμφανίσεις σε όλους τους διαγωνισμούς αυτή τη σεζόν, αλλά συνδέεται με μια έξοδο.

«Αυτή τη στιγμή είναι μαζί μας», σχολίασε ο Muller για την κατάσταση του συμπαίκτη και συμπατριώτη του στο σύλλογο, μιλώντας στο Sport Buzzer. «Έχει ακόμα συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι.

«Με μια υπογραφή στο σωστό χαρτί, αυτό θα γινόταν και για το μέλλον. Ο Τζερόμ είναι στο πλευρό μου για πολύ καιρό και δεν πειράζει αν είναι λίγο περισσότερο να με προσέχει».