Ο Mourinho φέρνει έναν Πορτογάλο μέσο στους Ρομά

Ο Jose Mourinho έχει βρει ένα πορτογαλικό ταλέντο για τη βελτίωση της μονάδας του στο κέντρο των Ρομά πριν από μια δύσκολη εκστρατεία Serie A.

Ο Jose Mourinho υπέγραψε έναν Πορτογάλο μέσο για τους Ρομά που δανείστηκε από το Πόρτο. Ναι, ο Σέρτζιο Ολιβέιρα μετακόμισε στο κλαμπ Serie A για μια συμφωνία δανείου.

Η πλευρά του Mourinho καταβάλλει τέλος μεταφοράς ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για τον 29χρονο playmaker. Επιπλέον, η συμφωνία υποδηλώνει εξάμηνη σύμβαση με δικαίωμα προαίρεσης αγοράς στο τέλος της σεζόν έναντι τέλους 13 εκατ. ευρώ.

Μετά την υπογραφή του, ο Oliveira δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρομά: «Είναι εκπληκτικό να βρίσκομαι εδώ σε αυτό το μεγάλο κλαμπ».

«Οι Ρομά πάντα έδειχναν πραγματικό ενδιαφέρον για μένα. Και τώρα θέλω να προσπαθήσω και να βοηθήσω αμέσως την ομάδα να επιτύχει όλους τους στόχους της. Και να συνεχίσει να αναπτύσσει τη σωστή νοοτροπία.»

«Είμαι βέβαιος ότι οι νέοι συμπαίκτες μου, μαζί με τους οποίους δεν μπορώ να περιμένω να αρχίσουν να εργάζονται. Θα με βοηθήσει να συνεχίσω να βελτιωνόμαστε».

Ο Mourinho και οι άνδρες του στέκονται επί του παρόντος στην έβδομη θέση στην ιταλική κορυφαία πτήση. Είναι 17 μονάδες πίσω από τους ηγέτες του πρωταθλήματος Inter Milan. Και ο Πορτογάλος τακτικός ελπίζει να βελτιώσει την κατάσταση νωρίτερα.