Ο Mourinho σχολιάζει την αμφιλεγόμενη δημοσίευση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Gareth Bale

Ο Jose Mourinho αποφάσισε να αντιδράσει στη συγκεχυμένη θέση Instagram που μοιράστηκε ο Bale μετά από μια προπόνηση.

Οι οπαδοί έμειναν λίγο μπερδεμένοι όταν ο Γκάρεθ Μπέιλ αφέθηκε έξω από την ομάδα FA Cup της Τότεναμ την περασμένη Τετάρτη. Η ομάδα του Mourinho βγήκε εκτός ανταγωνισμού από την Everton μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που τελείωσε 5-4 για τους Toffees. Ο διευθυντής είχε ισχυριστεί ότι ο Μπέιλ έμεινε εκτός ομάδας για θέματα φυσικής κατάστασης. Ωστόσο, ο Ουαλός σταρ δημοσίευσε μια φωτογραφία που είχε υποστηρικτές να αμφισβητούν την απόφαση του Mourinho.

Ο Gareth μοιράστηκε μια φωτογραφία του εαυτού του στην προπόνηση της ομάδας με τη λεζάντα «Καλή συνεδρία σήμερα», η οποία δεν συνίαζε με αυτά που είχε δηλώσει ο Πορτογάλος μάνατζερ.

Φυσικά, ζητήθηκε από τον Mourinho να εξηγήσει τι πραγματικά συνέβαινε με τον Bale. Το Διαδίκτυο άρχισε να εικάζει ότι ο παίκτης είχε παραγκωνιστεί για άλλους λόγους. Στην πραγματικότητα, το αφεντικό των Spurs αποφάσισε να διευκρινίσει τα πράγματα μετά από κάποιες αναφορές που ανέφεραν ότι ο Mourinho έμεινε έξαλλος αφού είδε τη δημοσίευση Instagram του Bale.

«Ελπίζω η συνέντευξη τύπου να έχει να κάνει με το παιχνίδι και όχι με άτομα. Αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι η θέση του δημιούργησε την ανάγκη να αντιμετωπιστεί επειδή υπήρχε μια αντίφαση μεταξύ της θέσης και της πραγματικότητας.

«Από την αρχή της σεζόν, σε σχέση με όλα όσα προσπαθώ να είμαι πολύ ιδιωτικός και να διατηρώ τα πάντα σε εσωτερικούς χώρους. Αλλά ένιωσα ότι πρέπει να αντιμετωπίσω την κατάσταση, ξέρεις. Πιθανώς η θέση δεν ήταν καν δική του ευθύνη, δεν ξέρω», υποστήριξε ο Mourinho στη συνέντευξη Τύπου του.

«Αλλά το post έδειχνε ότι η προπόνηση ήταν υπέροχη, οπότε είμαι έτοιμος, αλλά ήταν εντελώς λάθος. Έτσι, όταν με ρώτησαν, έπρεπε να πω την πραγματικότητα των πραγμάτων που επαναλαμβάνω για τελευταία φορά και ελπίζω να μην υπάρχουν άλλες ερωτήσεις σχετικά με αυτό, διότι η κατάσταση ήταν ακριβώς όπως είπα».

Ο τραυματισμός του Γκάρεθ Μπέιλ παραμένει ασαφής.
Επιπλέον, ο Jose Mourinho εξήγησε τη φυσική κατάσταση του Bale και εξήγησε πώς ο Ουαλός θα μπορούσε να επιστρέψει στην επιλεγμένη ομάδα του Τότεναμ.

«Δεν αισθανόταν καλά, ζήτησε μια σάρωση. Η σάρωση δεν έδειξε τραυματισμό, αλλά τα συναισθήματά του ήταν ακόμα εκεί και οι αθλητικοί επιστήμονες, οι γιατροί, οι προπονητές δεν μπορούν ποτέ να αντιταχθούν στα συναισθήματα επειδή τα συναισθήματα των παικτών είναι πιο σημαντικά από όλους μας.

«Έτσι δεν ήταν έτοιμος για το παιχνίδι και ήταν τόσο απλό. Αν είναι έτοιμος για αύριο, έχει επιλεγεί για αύριο.»