Ο Mourinho σχεδιάζει να φέρει ένα αστέρι της Άρσεναλ στους Ρομά

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ιταλικού μέσου ενημέρωσης, ο Χοσέ Μουρίνιο επιθυμεί να φέρει παίκτη της Άρσεναλ στους Ρομά τον Ιανουάριο.

Ο Jose Mourinho είναι πρόθυμος να δει το αστέρι της Άρσεναλ Granit Xhaka στη Ρώμη, όταν φτάσει το επερχόμενο παράθυρο μεταφοράς Ιανουαρίου.

Στην πραγματικότητα, η στολή Serie A έκανε προσπάθειες να αγοράσει τον ελβετικό μέσο κατά τη διάρκεια της θερινής σεζόν μεταγραφών. Αλλά, οι Πυροβολητές κατέληξαν να του προσφέρουν μια νέα συμφωνία πριν τραυματιστεί.

Ανεξάρτητα από αυτό, Mourinho και Ρομά είναι πρόθυμοι να επενδύσουν χρήματα στην Xhaka στο προσεχές παράθυρο μεταφοράς, ανά Corriere Dello Sport. Η Ιταλική Λέσχη παρακολουθεί την ανάρρωσή του και ενδέχεται να ξεκινήσει σύντομα διαπραγματεύσεις.

Ωστόσο, αν θέλουν να πείσουν την Άρσεναλ, πρέπει να κάνουν μια εντυπωσιακή προσφορά για τον 29χρονο. Διαφορετικά, δεν φαίνεται πιθανό ότι ο Mikel Arteta θα αφήσει τον σημαντικό κεντρικό παίκτη του. Εκτός, φυσικά, αν θέλουν να βρουν άλλον παίκτη.

Επί του παρόντος, η Arteta έχει τους Albert Lokonga και Thomas Partey να έχουν καλές επιδόσεις στο Στάδιο Emirates. Ο Mohamed Elneny παρουσιάζει σημάδια εγκατάλειψης του συλλόγου και ο Ζάκα μπορεί να γεμίσει τη θέση του για να καθησυχάσει τη θέση του μετά την ανάρρωση.

Το καλοκαίρι ήταν η τέλεια στιγμή για τους Ρομά να αρπάξουν τη διεθνή Ελβετία. Τώρα που ανανεώνεται το συμβόλαιό του, θα ήταν περίπλοκο έργο για τον Mourinho και την ομάδα του να σύρουν τον Xhaka στο Stadio Olimpico.