Ο Mourinho στέλνει αυστηρή προειδοποίηση στον Bale για την έλλειψη χρόνου παιχνιδιού Spurs

Ο Ουαλός ήλπιζε ότι η επιστροφή στο οικείο περιβάλλον θα αναζωπυρώσει τη μορφή του, αλλά δεν μπόρεσε να διώξει τα προβλήματα φυσικής κατάστασης.

Gareth Bale πρέπει να κερδίσει τις πιθανότητές του στο Τότεναμ, λέει ο Jose Mourinho ο οποίος είναι εναντίον απλά να παραδίδοντας τα λεπτά παίκτη στο γήπεδο.

Τα πράγματα δεν έχουν πάει σύμφωνα με τα σενάρια του Bale ο οποίος αναμένεται να πάρει πίσω στα καλύτερά του μετά την ένταξή του στην Τότεναμ δανεική από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην αρχή της σεζόν.

Από τους 18 αγώνες της Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι στιγμής, έχει συμμετάσχει σε μόλις τέσσερις με τρεις από αυτές τις εμφανίσεις να βγαίνουν από τον πάγκο. Συνολικά, έχει παίξει 12 φορές μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.

Τα θέματα συνέπειας και τα προβλήματα φυσικής κατάστασης παραμένουν τα εμπόδια για τον 31χρονο, καθώς αγωνίζεται να επηρεάσει την ομάδα στην οποία ήταν κάποτε πρωταγωνιστής.

Ο Μπέιλ έκανε μια εμφάνιση στο 5-0 σκασίματα Marine της Spurs στον τρίτο γύρο του FA Cup στις 10 Ιανουαρίου και θα μπορούσε επίσης να συμμετάσχει στον αγώνα εναντίον της Wycombe τη Δευτέρα.

«Δεν μπορώ να δώσω στους παίκτες λεπτά, λεπτά στο γήπεδο δεν είναι κάτι που μπορώ να δώσω, οπότε δεν πάω προς αυτή την κατεύθυνση», είπε ο Mourinho, σύμφωνα με το Sky Sports.

«Όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες που είχε για μια-δυο εποχές, όλοι γνωρίζουμε ότι έφτασε τραυματίες, όλοι γνωρίζουμε ότι ακόμη και αυτή τη σεζόν (ήταν) λίγο πάνω και κάτω με μικρά πράγματα.

«Το πιο σημαντικό πράγμα γι ‘αυτόν είναι να είναι συνεπής, εκπαίδευση χωρίς προβλήματα και όταν ένας παίκτης είναι συνεπής στην προπόνηση, υψηλή ένταση χωρίς κανενός είδους προβλήματα τότε ο παίκτης είναι έτοιμος.

«Δεν πρέπει να δοθεί λεπτά, αλλά είναι έτοιμη να κερδίσει λεπτά, και ότι για μένα είναι μια διαφορά.

«Αν αισθάνεται ότι η εβδομάδα που είχε είχε είχε θετική επίδραση πάνω του και, στην αυτοπεποίθησή του, θα παίξει.»