Ο Mourinho μιλά για τη νέα του συμπεριφορά στην γραμμή αφής

Λίγες ώρες πριν αντιμετωπίσει το Λίβερπουλ του Klopp, ο Jose Mourinho ήθελε να ανοιχτεί για τη συμπεριφορά του στην γραμμή αφής κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ούτε μια μέρα δεν περνάει χωρίς Jose Mourinho προσπαθεί αποτελεσματικά να προκαλέσει τους αντιπάλους του, αυτή τη φορά χρησιμοποίησε τη συμπεριφορά touchline ως δικαιολογία. Όλοι έχουμε δει τον Πορτογάλο μάνατζερ να εκνευρίζεται κατά τη διάρκεια ενός κρίσιμου αγώνα. Αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει τον Πορτογάλο διευθυντή πιο ήρεμο και ήρεμο. Πήρε αυτό ως την τέλεια δικαιολογία για να κυνηγήσει τον Jurgen Klopp για τις ζωηρές αντιδράσεις που συνήθως έχει στην αφή.

Ο Χοσέ δεν χάσιζε χρόνο και κυνηγούσε τον Γερμανό μάνατζερ πριν από τον σημερινό κρίσιμο αγώνα. Είμαστε έτοιμοι να γίνουμε μάρτυρες μιας μεγάλης αντιπαράθεσης μεταξύ δύο από τους καλύτερους μάνατζερ στην ιστορία. Αλλά το Τότεναμ του Χοσέ Μουρίνιο έχει το μικρό πλεονέκτημα έναντι των Ρέντς αυτή τη στιγμή. Το Λίβερπουλ περνάει την πιο δύσκολη περίοδο των τελευταίων τεσσάρων ετών και μια άλλη απώλεια θα μπορούσε να είναι καταστροφική γι’ αυτούς. Ο Μουρίνιο γνωρίζει πολύ καλά αυτό, θα χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε τακτική για να κερδίσει τη νίκη του.

Ο Μουρίνιο και τα παιχνίδια του μυαλού του.

Όταν ρωτήθηκε για τη συμπεριφορά touchline, ο Mourinho απάντησε με αυτόν τον τρόπο μέσω του Sky Sports: «Στην περίπτωσή μου, ένιωσα μια εξέλιξη. Ένιωσα μια εξέλιξη στον συναισθηματικό έλεγχο. Ένιωσα μια εξέλιξη στο ότι όσο πιο ήρεμος είμαι, τόσο καλύτερα μπορώ να διαβάσω το παιχνίδι. Και είμαι ακόμα χαρούμενος που οι βοηθοί μου, κοιτάζουν στο touchline μερικές φορές για επικοινωνία και μένω σε προνομιακή θέση. Και ένιωσα ότι έπρεπε να αλλάξω τη συμπεριφορά μου, με την οποία είμαι πραγματικά ευχαριστημένος. Αυτή είναι η προσωπική μου υπόθεση. Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους άλλων.

«Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι όταν δεν συμπεριφέρθηκα καλά, πλήρωσα το τίμημα. Και πλήρωσα το τίμημα με δύο τρόπους: ο ένας ήταν να βλέπω σπίρτα στην τηλεόραση στο καμαρίνι και μια άλλη τιμή ήταν μεγάλα πρόστιμα και νιώθω ότι, για κάποιους από τους άλλους, δεν συμβαίνει το ίδιο. Δεν συμβαίνει το ίδιο με αυτούς. Αλλά, αν ο διαιτητής και ο τέταρτος αξιωματούχος είναι εκεί για να κάνουν αυτή τη δουλειά, ελπίζω απλώς να κάνουν αυτή τη δουλειά και να ενεργήσουν με τον τρόπο που πρέπει να ενεργήσουν».