Ο Mourinho επαινεί την καλοσύνη του Guardiola: «Υπάρχουν πράγματα που οι άνθρωποι δεν βλέπουν»

Ο Jose Mourinho αποκάλυψε ότι είναι πολύ ευγνώμων για τα καλά λόγια του Pep Guardiola μετά από μια δύσκολη στιγμή στη ζωή του.

Η Pep Guardiola και ο Jose Mourinho δεν έχουν πάντα δει τα μάτια με τα μάτια πάνω από τη σταδιοδρομία τους. Στην πραγματικότητα, ο μακροπρόθεσμος καυγάς Pep-Jose ήταν ένας από τους μεγαλύτερους και πιο γνωστούς αντιπαλότητες μάνατζερ αυτού του αιώνα.

Ωστόσο, οι πρόσφατες δηλώσεις του Mourinho σχετικά με τον διευθυντή της πόλης του Μάντσεστερ δείχνουν ότι η αντιπαλότητά τους ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό από τα μέσα ενημέρωσης. Επιπλέον, το αφεντικό της Τότεναμ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι μοιράζονται μια καλή σχέση που χρονολογείται από τις μέρες τους στη Βαρκελώνη.

«Για χρόνια δουλεύαμε μαζί, σέρναμε ο ένας τον άλλον κάθε μέρα. Γιορτάσαμε μαζί τους τίτλους που κερδίσαμε, δεν κλαίγαμε αλλά απογοητευτήκαμε μαζί όταν χάσαμε κάτι σημαντικό. Μεγάλες περίοδοι της ζωής μας, αυτός ως παίκτης και εγώ ως νέος βοηθός, και αυτό είναι φυσικά αυτό που κρατώ. Μετά από αυτό, μπορώ μόνο να έχω καλά αισθήματα μαζί του, δεν έχω άσχημα αισθήματα.»

Τα προβλήματα που δημιουργούνται στο γήπεδο, παραμένουν στο γήπεδο.

Επιπλέον, ο Jose Mourinho δήλωσε ότι όποια ζητήματα μπορεί να προκύψουν στο γήπεδο δεν μεταφράζονται στην προσωπική τους ζωή. Στην πραγματικότητα, ο Πορτογάλος διευθυντής αποκάλυψε ότι έχει μεγάλο σεβασμό για την Guardiola, ειδικά αφού ο Ισπανός ενήργησε από καλοσύνη σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής του Jose.

«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που δεν ξεχνάμε πράγματα. Ένα από τα πράγματα που δεν ξεχνάω ήταν όταν πέθανε ο πατέρας μου. Ήξερε πόσο σημαντικός ήταν ο πατέρας μου για μένα, οπότε του τηλεφώνησαν. Παρεμπιπτόντως, θα ήταν 83 σήμερα», πρόσθεσε ο Mourinho συναισθηματικά.

«Και φυσικά, όταν πέθανε η μητέρα του απάντησα με τον ίδιο τρόπο, έτσι υπάρχουν πράγματα που οι άνθρωποι δεν βλέπουν. Δεν χρειάζεται να μοιραστούμε, μοιράζομαι γιατί τώρα έχω την ευκαιρία αλλά έχω καλές αναμνήσεις από αυτόν μόνο όταν δουλεύαμε μαζί».