Ο Mourinho βγαίνει από τη συνέντευξη μετά την ήττα των Ρομά στο Μιλάνο

Αφού υπέφερε από την πρώτη εντός έδρας ήττα των Ρομά στην πατρίδα του Μίλαν, ο προπονητής Jose Mourinho αποχώρησε από τη συνέντευξη μετά τον αγώνα.

Ο Χοσέ Μουρίνιο βγήκε από τη συνέντευξη μετά τον αγώνα μετά την απώλεια της Ρομά από το Μίλαν την Κυριακή.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα του Πορτογάλου μάνατζερ στη διευθυντική καριέρα του Serie A. Οι Ρομά πήγαν αήττητοι στο Stadio Olimpico για 43 αγώνες προτού πέσουν σε μια νίκη του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς που υποκίνησε τους επισκέπτες.

Στην πραγματικότητα, ο Mourinho ήταν αναστατωμένος με τις αποφάσεις που έλαβαν οι αξιωματούχοι του αγώνα, ειδικά εκείνοι από τον Fabio Maresca. Ο 58χρονος στη συνέχεια αρνήθηκε να συνεχίσει να μιλάει στη συνέντευξη μετά τον αγώνα επειδή γνώριζε ότι υπήρχε κίνδυνος αναστολής.

«Συγχαρητήρια στο Μιλάνο», είπε ο Mourinho στη DAZN μετά το τελευταίο σφύριγμα. «Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο, γιατί αλλιώς, δεν θα είμαι στην γραμμή της αφής την επόμενη εβδομάδα.

«Είμαι θυμωμένος με την έλλειψη σεβασμού που επιδεικνύουν οι οπαδοί των Ρομά. Δεν παίζαμε καλά, αλλά αφήσαμε τα πάντα στο γήπεδο. Έχουμε αυτό το σεβασμό, άλλοι όχι, και αυτό με εξοργίζει. Αυτό είναι όλο.»

Τέλος, ο Mourinho απλώς διέκοψε τη συνέντευξή του προσθέτοντας: «Έκανα μια προσπάθεια και δεν περίμενα τον διαιτητή».