Ο Mourinho αποκαλύπτει τον λόγο που δεν είναι φίλος με τον Klopp

Σε αντίθεση με άλλους μάνατζερ, ο Jose Mourinho εξήγησε γιατί δεν έχει φιλία με τον Jurgen Klopp στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Ενδιαφέρουσα.

Ο Jose Mourinho δεν είναι αυτός που τείνει να κάνει φίλους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ειδικά με μάνατζερ που είναι άμεσοι αντίπαλοί του. Όταν προπονούσε στην ισπανική La Liga, δεν ήταν πολύ καλός φίλος με τους ομοίους του Pep Guardiola ή του «Cholo» Simeone. Κατά την πρώτη του θητεία στο Τσέλσι, όλοι θυμόμαστε την αντιπαλότητα του με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τον Αρσέν Βένγκερ.

Σήμερα προπονεί την Τότεναμ και δεν έχει φίλους στην Πρέμιερ Λιγκ. Πρόσφατα, μίλησε για την ανύπαρκτη φιλία που υπάρχει με τον Γιούργκεν Κλοπ. Στο πλαίσιο αυτό, ο Πορτογάλος διευθυντής διατηρεί στενή σχέση με τον Nuno Espirito Santo από τους Wolves. Αλλά έχουν μια ιστορία μαζί από την εποχή τους στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Πώς εξηγεί ο Μουρίνιο την μη-φιλία του με τον Κλοπ.

Όταν ρωτήθηκε αν διατηρούσε στενή φιλία με τον Γιούργκεν, ο Χοσέ Μουρίνιο δεν υπαινίσσεται ότι έχει κακή σχέση. Στην πραγματικότητα, ο Μουρίνιο έχει μόνο σεβασμό για τον Γερμανό μάνατζερ. Οι δηλώσεις του λήφθηκαν από το Liverpool Echo: «Δεν είμαι φίλος του Jurgen, καθώς ποτέ δεν είχα χρόνο με τον Jurgen. «Νούνο, ήταν ο παίκτης μου. Ο Μπρένταν δούλευε στο κλαμπ μου για μερικά χρόνια μαζί.

«Έτσι, όταν έχετε κάτι κοινό, όταν γνωρίζετε καλά το άτομο, μπορείτε να πείτε ‘μου αρέσει, είναι φίλος μου’ ή ‘δεν τον συμπαθώ, δεν είναι φίλος μου’. Με τον Γιούργκεν, είναι πέντε λεπτά πριν τον αγώνα, πέντε λεπτά μετά τον αγώνα. Τι μπορώ να πω για τον Γιούργκεν; Είναι ένας συνάδελφος που σέβομαι, με τον οποίο δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είναι το ίδιο με μένα, κανένα πρόβλημα.»