Ο Mino Raiola απαντά στις αναφορές του θανάτου του

Δημοσιεύματα εμφανίστηκαν την Πέμπτη υποστηρίζοντας ότι ο διακεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε πεθάνει.

Ο Mino Raiola και οι εκπρόσωποί του έχουν αντικρούσει αναφορές στην Ιταλία που αναφέρουν ότι είχε πεθάνει.

Ο 54χρονος υποβλήθηκε στο νοσοκομείο San Raffaele στο Μιλάνο την Πέμπτη. Ευρείες αναφορές αργότερα ισχυρίστηκαν ότι πέθανε. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί αυτοί έχουν απορριφθεί έκτοτε.

Ο Alberto Zangrillo, επικεφαλής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου San Raffaele, δήλωσε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA: «Είμαι εξοργισμένος από τηλεφωνήματα από αποκαλούμενους δημοσιογράφους που κάνουν εικασίες για τη ζωή ενός ανθρώπου που αγωνίζεται».

Αργότερα, το πρακτορείο του Raiola χαρακτήρισε τα μύδια ως «ψεύτικα» και το δεξί του χέρι, Jose Fortes Rodriguez, είπε στο ολλανδικό κατάστημα NOS: «Είναι σε κακή θέση, αλλά δεν έχει πεθάνει».

Στη συνέχεια, για να προσθέσει το τελικό χτύπημα στις αναφορές για το θάνατό του, ο Raiola πήγε στο Twitter για να επιβεβαιώσει ότι είναι πράγματι ζωντανός.

Ο Ιταλός έγραψε στο Twitter: «Τρέχουσα κατάσταση υγείας για όσους αναρωτιούνται: p****d μακριά δεύτερη φορά σε 4 μήνες με σκοτώνουν. Φαίνεται επίσης σε θέση να αναστήσει.»

Για μήνες, η Raiola αντιμετώπιζε μια απροσδιόριστη ασθένεια. Επισκέφθηκε το Σαν Ραφαέλε τον περασμένο Ιανουάριο, το οποίο για πρώτη φορά προκάλεσε φόβους για την υγεία του. Η συνοδεία του το περιέγραψε ως έλεγχο ρουτίνας εκείνη τη στιγμή.

Η Sky Sports δήλωσε ότι η Raiola βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε «κρίσιμη κατάσταση» στο νοσοκομείο αλλά κατά τα άλλα είναι ζωντανή.

Ο 54χρονος Ιταλός είναι ένας από τους πιο φημισμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Έχει επιβλέψει αρκετές μεταφορές μεγάλων χρημάτων και διαθέτει μια μεγάλη λίστα πελατών υψηλού προφίλ.

Οι παίκτες που εκπροσωπεί ο Ραϊόλα είναι οι Έρλινγκ Χάαλαντ, Πολ Πογκμπά, Ματθίς ντε Λιγκ, Ενρίχ Μκιτάριαν, Μάρκο Βεράτι, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, Ματθάγις ντε Λιγκ, Ρολφ Φελτσέρ και Μάριο Μπαλοτέλι.