Ο Mendy στηρίζει τον Havertz και τον Werner να χτυπήσει την κορυφαία φόρμα την επόμενη σεζόν

Ο Edouard Mendy πιστεύει ότι η Chelsea θα δει σίγουρα «τα καλύτερα» του Timo Werner και του Kai Havertz από την επόμενη σεζόν.

Είναι μόνο θέμα χρόνου πριν Werner και Havertz χτυπήσει παραγωγικά ύψη για την Chelsea, ισχυρίζεται Blues συμπαίκτης Edouard Mendy.

Πολλά ήταν αναμενόμενα από δύο μεγάλες προσθήκες όταν έφτασαν στο δυτικό Λονδίνο από την RB Leipzig και την Bayer Leverkusen κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2020, αλλά καμία από τις δύο δεν έχει ζήσει μέχρι την τιμή τους στην Premier League.

Υπήρξαν λάμψεις λαμπρότητας και η περίεργη αιτία για αισιοδοξία, αλλά μπορεί να είναι ότι η συνέπεια αποδεικνύεται φευγαλέα μέχρι το 2021-22.

Chelsea τερματοφύλακας Mendy είπε επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είναι πραγματικά καλοί παίκτες. Είναι νέοι παίκτες και είναι η πρώτη φορά που μετακινούνται σε άλλη χώρα.

«Νομίζω ότι χρειάζονταν μερικούς μήνες για να προσαρμοστούν και να κατανοήσουν την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά τους βλέπω κάθε μέρα και ξέρω πόσο καλοί είναι. Χαίρομαι γι’ αυτούς. Έδειξαν τις ιδιότητές τους στο γήπεδο.

«Την επόμενη σεζόν, 100 τοις εκατό, θα δούμε τα καλύτερα του Timo και του Kai. Ακόμη και φέτος, απολαύσαμε τα καλά επίπεδα απόδοσης τους και είναι σημαντικά για εμάς».

Ο Χάβερτζ, ο οποίος έχει χρησιμοποιηθεί ως ψευδής εννέα από τον Τόμας Τούσελ τις τελευταίες εβδομάδες, πήρε ένα στήριγμα, καθώς η Τσέλσι είδε τους αντιπάλους του Φούλαμ 2-0 στην τελευταία τους εκδρομή στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Werner έκανε μια από αυτές τις προσπάθειες και είναι ένας από τους μόλις πέντε Άγγλοι κορυφαίοι παίκτες που πέτυχαν διπλούς αριθμούς για γκολ και ασίστ αυτή τη σεζόν.

Ο 24χρονος έχει βρει τον στόχο σε 11 περιπτώσεις, ενώ ο Χάβερτζ έχει τώρα οκτώ προσπάθειες στο όνομά του.