Ο Mbappe μιλά για το μέλλον PSG μετά από «πέντε έκτακτα χρόνια»

Με τη μεταφορά του στη Ρεάλ Μαδρίτης να παραμένει στόχος, ο Kylian Mbappe μίλησε για το μέλλον του PSG ενώ ήταν σε διεθνή υπηρεσία.

Αφού πέρασε «πέντε έκτακτα χρόνια» στο Παρίσι Saint-Germain, ο Kylian Mbappe επέμεινε ότι είναι στην ευχάριστη θέση να παίξει με τη γαλλική πλευρά αυτή τη στιγμή.

Ο Γάλλος υπήρξε η κορυφαία προοπτική στον κόσμο του ποδοσφαίρου μετά την ανακάλυψη του από το Μονακό. Είναι ασταμάτητος τόσο σε επίπεδο συλλόγου όσο και σε επίπεδο χώρας από τότε που το PSG τον πήρε στα χέρια του το 2017.

Στην πραγματικότητα, ο 22χρονος προσέλκυσε την προσοχή από τις ελίτ συλλόγους στην Ευρώπη, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ηγείται του αγώνα για τους νέους. Ο Blancos έκανε ακόμη τρεις προσφορές κατά τη διάρκεια της θερινής θυρίδας μεταφοράς για να έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες της Mbappe.

Ωστόσο, η PSG αρνήθηκε τελικά όλες τις προσφορές, παρόλο που ο επιθετικός ήθελε να μετακομίσει στο Σαντιάγο Μπερναμπέου για μια νέα πρόκληση.

Μιλώντας στην TNT Brasil, ο Mbappe είπε: «Έχω περάσει πέντε εξαιρετικά χρόνια εδώ, εκμεταλλεύτηκα κάθε στιγμή και συνεχίζω να το κάνω. Είμαι χαρούμενος τόσο στο γήπεδο όσο και στην προσωπική μου ζωή.»

«Τώρα υπάρχουν πολλά πράγματα, μεγάλες προκλήσεις και έχω ήδη μιλήσει γι’ αυτό».

Ερωτηθείς αν θα βγει από το PSG μετά την τρέχουσα σεζόν, πρόσθεσε: «Είμαι εδώ, είμαι ακόμα εδώ, είμαι εδώ αυτή τη σεζόν».