Ο Matic κάνει ειλικρινή παραδοχή για τις πιθανότητες τίτλου του Man Utd

Οι Red Devils εκτόνισαν το νικηφόρο τρέξιμο τους στο πρωτάθλημα σε τρία παιχνίδια μετά από μια shambolic επίδειξη στο King Power Stadium το Σάββατο.

Η Nemanja Matic επιμένει ότι η Manchester United έχει ακόμα μια ευκαιρία να κερδίσει την Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν και ότι «δεν θέλουν να τα παρατήσουν μέχρι το τέλος».

Η Manchester United περνάει ταραχώδεις εποχές, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 14 πόντους από ένα πιθανό 24 μέχρι στιγμής στην εκστρατεία 2021-22.

Winless στις τελευταίες τρεις εξόδους πρωταθλήματος, οι Red Devils έχουν πέσει πέντε πόντους πίσω από τους ηγέτες Chelsea στον αγώνα τίτλου.

Τα πράγματα θα δυσκολέψουν μόνο για τους άντρες του Όλε Γκάναρ Σόλσκαερ, που εναντιώνονται στο Λίβερπουλ, το Τότεναμ και το Μάντσεστερ Σίτι στους επόμενους τρεις αγώνες πρωταθλήματος.

«Λυπούμαστε γι’ αυτούς [τους υποστηρικτές]. Μας υποστηρίζουν, ειδικά μακριά [και] είναι κορυφαία», δήλωσε ο Matic στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. «Αξίζουν πολύ, πολύ καλύτερα από αυτό. Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να τους κάνουμε ευτυχισμένους στο μέλλον.

«Αλλά έχουμε 14 πόντους — είμαστε ακόμα στον αγώνα του τίτλου. Δεν θέλουμε να τα παρατήσουμε μέχρι το τέλος.

«Κάθε επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό: κάθε επόμενο παιχνίδι είναι μια νέα πρόκληση, μια ευκαιρία να δείξετε τις ιδιότητές σας.

«Θα αναλάβουμε την ευθύνη, θα εντείνουμε και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά.»