Ο Mathieu παραδέχεται ότι βιώνει «μια πολύ κακή στιγμή» στη Βαρκελώνη

Ο πρώην αμυντικός του Μπλαουγκράνα είναι αναστατωμένος με την έλλειψη υποστήριξης καμαρίνι κατά τη διάρκεια ταραχώδεις εποχές στην τελευταία του σεζόν στο σύλλογο.

Ο Jeremy Mathieu παραδέχεται ότι βιώνει «μια πολύ κακή στιγμή» στην FC Barcelona καθώς θυμάται την τελευταία του σεζόν στο club.

Ο Mathieu πέρασε τρεις σεζόν στη Βαρκελώνη, έχοντας ολοκληρώσει μια κίνηση 20 εκατ. ευρώ από τη Βαλένθια το καλοκαίρι του 2014.

Ενώ απολάμβανε ένα αρκετά επιτυχημένο ξόρκι στο Camp Nou, κερδίζοντας εννέα μεγάλες διακρίσεις μεταξύ των οποίων δύο τίτλους La Liga και ένα τρόπαιο Champions League, ο Γάλλος έμεινε με αρκετές κακές αναμνήσεις.

Έκανε κακή απόδοση στην ήττα με 2-0 στη Μάλαγα — έναν αγώνα που ουσιαστικά τερμάτισε τις ελπίδες του Μπάρκα — και απογειώθηκε στο ημίχρονο.

Στην τελική του εμφάνιση για τη λέσχη, η οποία ήρθε μόλις τρεις ημέρες μετά την απώλεια της Μάλαγα, ο 37χρονος υποκλήθηκε ξανά καθώς οι Καταλανοί γίγαντες βγήκαν εκτός του Champions League στα χέρια της Γιουβέντους.

Επιπλέον, ο συνταξιούχος υπερασπιστής είχε το μερίδιο του από προβλήματα φυσικής κατάστασης καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο Camp Nou.

«Πέρασα πολύ άσχημα την τελευταία μου χρονιά με τη Βαρκελώνη», δήλωσε ο Mathieu σε συνέντευξή του στο RAC1. «Ένιωσα ότι η ήττα στο Τορίνο ήταν δικό μου λάθος.

«Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί με κυνήγησαν καθώς έντεκα παίκτες παίζουν ποδόσφαιρο. Ένιωθα μόνος στο καμαρίνι. Κανείς δεν πρόσφερε υποστήριξη. Για μένα, αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο.»