Ο Marcus Rashford στέλνει προειδοποίηση στους αντιπάλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αγγλίας

Ο επιθετικός της Manchester United σκόραρε δύο φορές την Τρίτη για να βοηθήσει τους Three Lions να σφραγίσουν μια θέση στους γύρους νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Marcus Rashford έχει προειδοποιήσει τους αντιπάλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αγγλίας ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερα να έρθουν από τα Τρία Λιοντάρια.

Ο 25χρονος έβαλε ένα στήριγμα στο Al Rayyan την Τρίτη για να βοηθήσει την πλευρά του Gareth Southgate να νικήσει την Ουαλία 3-0 και να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο Β, σφραγίζοντας έτσι μια τελευταία 16 ισοπαλία με τη Σενεγάλη αυτό το βράδυ της Κυριακής.

Ο Phil Foden σκόραρε το άλλο γκολ για να φύγει από την Αγγλία με δύο νίκες και ισοπαλία από το άνοιγμα τριών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος, χαίρομαι που περνάμε στον επόμενο γύρο», είπε ο Rashford.

«Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να βασιστούμε σε αυτήν την απόδοση, καθώς έχω τεράστιες φιλοδοξίες για αυτήν την ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα από ό, τι δείξαμε σήμερα. Στιγμές σαν αυτή, γι’ αυτό παίζω ποδόσφαιρο. Οι μεγαλύτερες στιγμές, οι καλύτερες στιγμές.

«Είναι προφανώς ένα υπέροχο συναίσθημα. Ήμασταν λίγο απογοητευμένοι ως ομάδα μετά το τελευταίο παιχνίδι εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει πολύ καλύτερα και ο μόνος τρόπος για να ανακάμψουμε από αυτό είναι να έχουμε μια καλή απόδοση στο επόμενο παιχνίδι σας και νομίζω ότι το κάναμε αυτό.

«Το πρώτο ημίχρονο, υπερασπιζόμασταν έξοχα, δεν τους δώσαμε καμία ευκαιρία, και το μόνο που κάναμε ήταν να σκοτώσουμε το παιχνίδι και να ρισκάρουμε όταν ήρθαν».