Ο Marcus Rashford ανοίγει για το πώς να σταματήσει η διαδικτυακή κατάχρηση

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης, ο Marcus Rashford οδήγησε στην προσπάθεια εξεύρεσης του καλύτερου δυνατού τρόπου καταπολέμησης της διαδικτυακής κατάχρησης εναντίον επαγγελματιών.

Η διαδικτυακή κακοποίηση είναι ένα σοβαρό ζήτημα στον κόσμο του ποδοσφαίρου που υπέστη ο Μάρκους Ράσφορντ από πρώτο χέρι. Μπορείτε να πείτε ό, τι θέλετε για το πώς οι ποδοσφαιριστές είναι προνομιούχοι και θα πρέπει να πάρετε αυτή την κατάχρηση. Αλλά στο τέλος της ημέρας, κάθε είδους κακοποίηση είναι απολύτως απαράδεκτη έναντι οποιουδήποτε. Στην περίπτωση του Marcus Rashford, τείνει να υποφέρει από ρατσισμό στο διαδίκτυο και έχει βαρεθεί αρκετά με αυτό. Άλλοι συμπαίκτες του αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα.

Ο Μάρκους ήταν εκεί για να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τον πόνο. Σε πρόσφατη συνέντευξη, ο Marcus ερωτήθηκε για τις λύσεις που θεωρεί ιδανικές για να σταματήσει αυτή η αρνητική τάση. Λόγω της μεγάλης ζημιάς που προκαλεί για να αντιμετωπίσει τους κακοποιούς στο διαδίκτυο, το Rashford έχει την ιδανική λύση για αυτούς. Βλέπετε, κάθε διαδικτυακός καταχρηστής είναι αποκλειστικά μετά από προσοχή. Για τον Μάρκους, ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις αυτούς τους ψυχοπαθείς είναι να τους αγνοήσεις εντελώς.

Το Rashford έχει την τέλεια λύση για διαδικτυακή κατάχρηση.

«Διαδικτυακή κατάχρηση — θα πρέπει να είναι εύκολο να σταματήσει, απλά να απενεργοποιήσετε τους λογαριασμούς», είπε Sky Sports News. «Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ εύκολο να κάνεις τέσσερις ή πέντε λογαριασμούς, αλλά αν πρέπει να τους μπλοκάρεις όλους, τότε τους μπλοκάρεις όλους. Αυτό είναι για τις ίδιες τις εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης. Αν δουν κάποιον να κάνει κατάχρηση με οποιονδήποτε τρόπο, ο λογαριασμός του πρέπει να διαγραφεί αμέσως, έτσι θα το αντιμετωπίσεις. Νιώθω ότι δεν με επηρεάζει τόσο όσο οι άλλοι επειδή δεν είμαι ενεργά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπότε τα μισά από αυτά που συμβαίνουν εκεί, αυτά που λένε οι άνθρωποι για μένα και άλλους ανθρώπους.

«Δεν είμαι στην κορυφή και δεν το βλέπω. Αλλά είναι ένα μέρος που πρέπει να απολαμβάνουν οι άνθρωποι. Δέκα ή 15 χρόνια πριν δεν υπήρχε και είμαστε τυχεροί που το έχουμε, να είμαστε σε θέση να συνδεθούμε με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και από διαφορετικούς πολιτισμούς και θρησκείες. Το να χρησιμοποιηθεί σε αρνητικό φως είναι ανόητο και ελπίζουμε ότι μπορούν να λύσουν αυτό το ζήτημα και μπορεί να είναι ένα μέρος καλού».