Ο Mappe διατηρεί άλλη μια οπισθοδρόμηση ενώ βρίσκεται σε υπηρεσία με τη Γαλλία

Ο Kylian Mbappe θα υποβληθεί σε αποκατάσταση, καθώς υπέστη ακόμη μία οπισθοδρόμηση τραυματισμών κατά τη διάρκεια διεθνούς καθήκοντος με τη Γαλλία.

Τα πράγματα απλά δεν πέφτουν σε τάξη για τον Kylian Mbappe, καθώς υπέστη έναν ακόμη τραυματισμό ενώ ήταν σε διεθνή υπηρεσία με τη Γαλλία.

Την Πέμπτη, η Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FFF) επιβεβαίωσε ότι ο 22χρονος θα επιστρέψει στην πατρίδα του μετά από πρόβλημα μοσχαριού. Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης 1-1 της Γαλλίας εναντίον της Βοσνίας & Ερζεγοβίνης, ο Mappe αποσύρθηκε από το γήπεδο στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Μετά την απαραίτητη ιατρική εξέταση, ο Les Bleus ανακοίνωσε ότι ο επιθετικός δεν θα μπορέσει να παίξει στα επόμενα δύο προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για το έθνος του.

«Την Τετάρτη στο Στρασβούργο, στο τέλος του αγώνα με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη (1-1), ο Kylian Mbappe αισθάνθηκε πόνο στο δεξί του μοσχάρι. Το οποίο δεν του επιτρέπει να συμμετάσχει στους επόμενους δύο αγώνες της γαλλικής ομάδας. Στην Ουκρανία το Σάββατο και κατά της Φινλανδίας στη Λυόν-Ντεκίνες την επόμενη Τρίτη», ανακοίνωσε το FFF σε δήλωση που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

«Ο επιθετικός του Παρίσι-SG έχει διατεθεί στη λέσχη του. Θα φύγει από την ομάδα το βράδυ και δεν θα αντικατασταθεί για το ταξίδι στην Ουκρανία.»