Ο Man Utd έδωσε εντολή να «βγουν όλοι έξω» για την περιπλάνηση της Ρεάλ Μαδρίτης Βαράνε

Ένας πρώην επικεφαλής της πρώτης ομάδας ανάπτυξης για το σύλλογο υποστηρίζει ότι οι Red Devils θα πρέπει να δώσουν προτεραιότητα στην προσαγωγή ενός συνεργάτη για τον Harry Maguire.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να «βγουν όλοι» για να υπογράψει τον Ραφαέλ Βαράνε, σύμφωνα με τον Nicky Butt.

Ο 28χρονος Βαράν είναι στα βιβλία της Ρεάλ Μαδρίτης από τότε που ήταν έφηβος, αλλά τώρα φέρεται να σκοπεύει να τερματίσει αυτή την ένωση.

Ο Γάλλος συνεχίζει να καθυστερεί την ανάληψη νέων όρων παρά το γεγονός ότι απομένει λίγο περισσότερο από ένα χρόνο στην τρέχουσα σύμβασή του. Η αδράνεια από την πλευρά του έχει πυροδοτήσει φήμες ότι επιδιώκει μια νέα πρόκληση και θέλει να κινηθεί προς την Πρέμιερ Λιγκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λέγεται ότι παρακολουθεί στενά την κατάσταση του νικητή πολλών Champions League. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν και άλλες κορυφαίες λέσχες σε όλη την Ευρώπη σε επιφυλακή — και ο Μπατ θέλει οι Κόκκινοι Διάβολοι να δράσουν γρήγορα.

«Το μεγαλύτερο πράγμα που χρειάζεται να απευθυνθώ για μένα στη Manchester United αυτό το καλοκαίρι είναι αυτή η κεντρική θέση: χρειαζόμαστε έναν συνεργάτη για τον Harry Maguire», δήλωσε ο πρώην επικεφαλής της πρώτης ομάδας ανάπτυξης των Red Devils, μιλώντας αποκλειστικά στη Ladbrokes.

«Όλοι μιλούν για τον Ραφαέλ Βαράν. Καταλαβαίνω ότι είναι λίγο μεγαλύτερος απ’ ό, τι θα ήθελαν οι περισσότεροι, αλλά πρέπει να γυρίσεις πίσω στις μέρες του Τέντι Σέρινγκχαμ.

«Νομίζω ότι τον αγοράσαμε όταν ήταν 32, και πήγαμε και κερδίσαμε το πρίμα μαζί του.

«Αν ο Βαράν είναι διαθέσιμος, τότε θα τον ακολουθούσα.»