Ο Maguire προτείνει αλλαγή στο στυλ παιχνιδιού για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι Κόκκινοι Διάβολοι αντεπιτέθηκαν στο να χάσουν θέσεις αρκετές φορές αυτή τη σεζόν, αλλά δεν ήταν αρκετά ανθεκτικοί στους Χόθορν.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ λέει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να μάθει να χτυπά πρώτος στους αγώνες μετά την ισοπαλία 1-1 εναντίον του Γουέστ Μπρομ.

Η Manchester United έχει συνήθεια να αγωνίζεται για τη νίκη μετά από πίσω, έχοντας κερδίσει 20 πόντους από την απώλεια θέσεων πριν από την Κυριακή.

Αλλά αυτή η στρατηγική αποδείχθηκε δαπανηρή εναντίον του Γουέστ Μπρομ, καθώς μπορούσαν να εξασφαλίσουν μόνο έναν πόντο, με τον Μπρούνο Φερνάντες να σκοράρει τον ισοσταθμιστή αφού ο Mbaye Diagne είχε ανοίξει το σκορ μέσα σε 83 δευτερόλεπτα από την έναρξη.

Οι ελπίδες για τον τίτλο της Premier League Red Devils’ απομακρύνονται όλο και περισσότερο, καθώς τώρα βρίσκονται επτά σημεία ακυβέρνητοι από τους ηγέτες της Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίοι εξακολουθούν να έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι.

Ο Μαγκουάιρ είπε στο MUTV: «Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να τα πάμε καλύτερα.

«Δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι το τελευταίο λάκτισμα του παιχνιδιού για να δημιουργήσουμε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά κυριαρχήσαμε στο μισό, κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι και γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να έρθουμε εδώ και να δημιουργήσουμε εννέα, 10 πιθανότητες — αυτό δεν συμβαίνει.

«Πρέπει να πετύχεις το πρώτο γκολ και μετά να ανοίξεις τα πράγματα, και ο πρώτος στόχος είναι κρίσιμος».